Reklama

Reklama

Kill That Bitch

USA, 2014, 68 min

Režie:

Dustin Mills

Scénář:

Dustin Mills

Hudba:

Dustin Mills

Obsahy(1)

Tajomný muž v maske unesie ženu a jej kamarátkam pošle fotku jej mŕtvoly. Toto však bola iba jeho prvá obeť. Jeho cieľom je vyvraždiť celú skupinu priateliek, a tak sa pomstiť za trápenie, ktoré mu spôsobili v minulosti. (Marceloo)

Recenze (3)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Tajomný muž v maske unesie ženu a jej kamarátkam pošle fotku jej mŕtvoly. Bola to jeho prvá obeť, ale on chce zabiť všetky. Je to jeho pomsta za to, čo mu kamarátky spravili v minulosti. - V rámci hororov kategórie C to nebolo až také katastrofálne. Vyzerá to, že film nebol natáčaný kamerou, ale kalkulačkou. Vrah mal podobnú masku ako vrah v The Poughkeepsie Tapes a tá je v kombinácii so zvráteným maniakom fakt odporná. Ženy v tomto filme sú vrcholne odpudzujúce. Dostalo ma aj to, že po záverečných titulkách pokračuje horor ešte desať minút. Záver ma úplne dostal, pretože bol velmi vtipný a hlavne amatérsky. Vďaka velmi krátkej stopáži si to ale udržalo moju pozornosť. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tohle je moje druhý setkání s Dustin(em Mills(em). Jenže HER NAME WAS TORMENT dopadlo daleko líp. Tohle bylo o ničem. Oba snímky mají ale něco společnýho a tím je gore, který je buď mimo kameru, nebo si pomáhá střihem. A když už něco vidět, tak je to spíš k smíchu. Stejně tak jako bitka jedné z kamarádek s killerem. " Herečky " jsou navíc otřesný a ještě k tomu šeredný, takže se není ani na co koukat. Jedná hodně chabá hvězda. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Na to,že si režisér vše postavil na svém základě sám,celkem dobrý,ale cítil jsem trochu zoufalství a amatérismus v určitých sekvencích filmu,což moc snímku nepřidalo. ()

Reklama

Reklama