Reklama

Reklama

Kill That Bitch

USA, 2014, 68 min

Režie:

Dustin Mills

Scénář:

Dustin Mills

Hudba:

Dustin Mills

Obsahy(1)

Tajomný muž v maske unesie ženu a jej kamarátkam pošle fotku jej mŕtvoly. Toto však bola iba jeho prvá obeť. Jeho cieľom je vyvraždiť celú skupinu priateliek, a tak sa pomstiť za trápenie, ktoré mu spôsobili v minulosti. (Marceloo)

Recenze (3)

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Na to,že si režisér vše postavil na svém základě sám,celkem dobrý,ale cítil jsem trochu zoufalství a amatérismus v určitých sekvencích filmu,což moc snímku nepřidalo. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Tajomný muž v maske unesie ženu a jej kamarátkam pošle fotku jej mŕtvoly. Bola to jeho prvá obeť, ale on chce zabiť všetky. Je to jeho pomsta za to, čo mu kamarátky spravili v minulosti. - V rámci hororov kategórie C to nebolo až také katastrofálne. Vyzerá to, že film nebol natáčaný kamerou, ale kalkulačkou. Vrah mal podobnú masku ako vrah v The Poughkeepsie Tapes a tá je v kombinácii so zvráteným maniakom fakt odporná. Ženy v tomto filme sú vrcholne odpudzujúce. Dostalo ma aj to, že po záverečných titulkách pokračuje horor ešte desať minút. Záver ma úplne dostal, pretože bol velmi vtipný a hlavne amatérsky. Vďaka velmi krátkej stopáži si to ale udržalo moju pozornosť. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tohle je moje druhý setkání s Dustin(em Mills(em). Jenže HER NAME WAS TORMENT dopadlo daleko líp. Tohle bylo o ničem. Oba snímky mají ale něco společnýho a tím je gore, který je buď mimo kameru, nebo si pomáhá střihem. A když už něco vidět, tak je to spíš k smíchu. Stejně tak jako bitka jedné z kamarádek s killerem. " Herečky " jsou navíc otřesný a ještě k tomu šeredný, takže se není ani na co koukat. Jedná hodně chabá hvězda. ()

Reklama

Reklama