Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

juta 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem tento film nemohl sehnat, ale naštěstí se zadařilo. Strašně jsem si ho oblíbil už v mládí. Našlo se zde pár slušných hlášek, které se mísí s atmosférou hororu. Takový životní styl, který měl Anton bych si taky nechal líbit. Moc pěkný film s dobrým nápadem a s vtipnou hláškou těsně po zneškodnění ruky. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Divnej týpek - vražda - "vtípek" - hulení - boreček ze seriálu Buffy zabiječeka upírů - hulení - očumování krásné dívky - hulení - vražda - zjištění,že všechny zabijí ruka toho týpka - hulení - kamarádi zombíci - vražda - "vtípek" - useknutá zabijácká ruka - hulení - ples - větší vražda - vymítačka ďábla - jeden povedený hod - vražda ruky - "vtípek" - happy end - nečekaná nehoda,která málem sejme hlavní postavu - "vtípek" - ruka se vrací na scénu... 20% (zas tak směšné to nebylo) ()

Reklama

Pecival 

všechny recenze uživatele

Asi by nebyl od věci trochu rychlejší rozjezd, ale od prvního viděného mordu už nebylo co řešit. Solidní hodně ujetý černohumorný vtípky a to já rozhodně rád. Parádní postavy (nejvíce se mi líbil Seth Green s flaškou od piva v hlavě a ten metalista s velkou károu) a jako bonus natřásající se Jessica Alba, které to (a to byste určitě nečekali) velmi sluší :) ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Naprosto úchylná komedie o klukovi, jehož pravá ruka má nutkání vraždit. Totální jízda, při které je možné snad opravdu vše. Zombie kamarádi jsou skvělí, hlavně při scéně nasazování hlavy na trup a následném obmotání krku izolačkou. :D Potěší i velmi mladá Jessica Alba. Jinak tyhle hororové komedie 80. a 90. let mám moc rád, škoda že už se to netočí dneska. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Hulení a honění velmi účinně provětrává hlavu. Doporučuje se odborníky. ___ Nositel Nobelovy ceny Francis Crick se pídil po sídle svobodné vůle v mozku. Objevil nakonec, že to, co pokládáme za svobodnou vůli, zřejmě bezprostředně souvisí se smyslovými vstupy i s motorickými reakcemi na ně, za které zodpovídá Brodmanova oblast 24 na vnitřní ploše mozku. "Tato část mozku je v případě svého poškození také (spolu)zodpovědná za tzv. syndrom odcizené ruky, kdy člověk nedokáže svou vůlí přimět ruku k žádanému pohybu. Reflexy typu ucuknutí z rozžhavené plotny přitom fungují dobře. Zajímavé je, že ruka někdy sama spontánně chňape po předmětech položených do její blízkosti, tj. i tato činnost je nevědomá (to snad vzdáleně připomíná kleptománii). V některých případech člověk nedokáže ruku ovládat vůlí, ale dokáže to v kombinaci s jazykem - tj. odcizené ruce třeba nahlas přikáže "pusť tu věc" a ruka poslechne (tento bizarní jev by člověk nejspíš čekal v nějakém béčkovém hororu)". ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Když Mick krmí “hlavu“ Pnuba, počet sýrových křupek v křesle kolem jeho hlavy se mění a zároveň jsou jinak v křesle rozmístěny. (Stocki)
  • Miniaturní roličku, zaměstnance rychlého občerstvení ztvárnil ve filmu bývalý člen punk-pop-rockové kapely Blink 182 zpěvák a kytarista Tom Delonge, řekl zde jedno slovo "Alright!" (Stocki)

Reklama

Reklama