Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přes pár solidních fórků, úrovně Jedničky nedosahuje. Máme zde samozřejmě ještě více postav než minule, ale holky prostě takovej bugr jako chlapi nedělají. Navíc mě tohle pokračování přišlo spíše vychtěné, nesedlo mě že z postavy Dave Franca udělali homosexuála. Chtělo to podstatně více scén pro duo Seth/Zac. 50% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dlouho očekávané pokračování komediální pecky rozhodně nezklamalo, ale jak už se dalo tušit podle trailerů, tak se jedná do velké míry o recyklování úspěšného prvního filmu, takže si opět zopákneme například vtípek z airbagem. Naštěstí můj oblíbenec Seth to svými kreacemi táhne víc než dostatečně, takže jsem se pořád bavil celkem obstojně a Chloe jako správně zkažená holka rozhodně nezklamala a vytvořuje k Rogenovi dobrý protipól. Takže jednička zůstává nepřekonaná a téma už je vycucnuté dostatečně, takže tohle je celkem fajnová dvojka, ale Sousedy 3 už prosím radši ne. To už by bylo vaření z vody.65% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude špatné a ono to nakonec také bylo. Jsou zde vtipy, které jsou zábavné, ale celý děj je tak nějak strašně banální a navíc máte celou dobu pocit, že to je vlastně to samé, co jste viděli v prvním filmu. Opakované, akorát, že se hraje na to, že jste s postavami nějak srostli, ony se posunuly a vy jste zvědaví na to, jakým směrem to bylo. Nic převratného. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Kým jednotka mala jeden rozvinutý nápad a pár pekne natočených scén, pokračovanie je na tom naopak. Až nepríjemne rutinne natočené a priehrštie nedotiahnutých scénok. Film má síce vďaka tomu slušný spád, ale celé to pôsobí ako nejaký dvd bonus poskladaný z nápadov, ktoré sa nepoužili minule... Skratkovité a nevýrazné. A nič na tom nezmení ani rodinné posolstvo. Dôkaz, že SEX TAPE bol naozaj fajn film... ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý, jestli tu všichni koukali na stejný film. Z mě nepochopitelného důvodu měl druhý díl naprosto zběsilý střih, z kterého mě bolela hlava. Vtipnost nahradila trapnost, herecké výkony ( hlavně Ch.G. Moretz ) absolutně pod bodem mrazu a zápletka naprosto nedávala smysl. Jediný kdo mě ve filmu bavil byl překvapivě Efron. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama