Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Materiálne zabezpečený muž menom Jack (Henry Rollins) má najradšej samotu a dlhý spánok. Jeho jediným koníčkom je hra Bingo a jedinou povinnosťou zaobstarať si potravu. Už dlhší čas si všíma, že ho sleduje skupina chlapov, ale vždy si s nimi dokáže poradiť, takže pre neho nepredstavujú hrozbu. Všetko sa však zmení vo chvíli, keď sa dozvie, že má dcéru Andreu (Jordan Todosey). Jeho život sa po jej príchode mení zo zabehnutého stereotypu na nezastaviteľnú jazdu. Skupina prenasledovateľov si totiž uvedomí, že Jackova dcéra by mohla poslúžiť ako dobrý spôsob, ktorým by sa k nemu mohli dostať a navždy ho odstrániť. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina mě moc nebrala. Henry Rollins absentující na jakoukoliv mimiku byl sice výborný a pár fórků s béčkovými gangstery mělo něco do sebe, ale celkově se film až moc táhl a uspával. Vše se změnilo s únosem. Ne že by se tempo nějak výrazněji zvýšilo, ale Rollinsova postava Jack se vydá na krvavou cestu, která je v kontrastu s přetrvávající utahaností místy až dokonalá. Spokojený jsem byl nakonec i s vysvětlením, co je Jack vlastně zač, ačkoliv se nejedná o nic světoborného a někdo to dost možná i čekal. Sice bych si podobnou tématiku dokázal představit v jiném zpracování a první polovina hodně mrzí, ale ve finále jsem byl nakonec spokojen. 70% ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Veľmi rád udelím štyri hviezičky tomuto kúsku, pretože milujem filmy s temnou atmosférou o podivných outsideroch, ktorého stvárňuje Henry Rollins. Ale keby Care ku koncu ešte strelil bez ľútosti poriadnu petardu do ksichtu, aby sa jej v tej tupej kotrbe rozsvietilo, boli by to poctivé 4, stopercentné, hviezdy! Neuveriteľne ma vo finále ta 'kunda' srala! ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pokud se k hodnocení nějakého filmu hodí slovo NÁŘEZ, pak k He Never Die určitě. Osobně jsem si Rollinse užil naplno, každou vteřinu, až mi bylo líto, jak film utekl. Jedná se vpodstatě o drama člověka, který je sám. Alegorie. Jack totiž očividně není člověk. To se mi líbilo ještě více. Na začátku uvidíte na jeho zádech jizvy, jako by mu někdo uřezal křídla. Během příběhu se stále domýšlíte, jakou bytostí skutečně je, něco napoví Jack, ale tomu se dá věřit i nemusí. I když se místy člověk nasměje, jde o smutný příběh něšťastného jedince...asi...zřejmě... Nesedne každému. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Materiálne zabezpečený muž s menom Jack (Henry Rollins) má najradšej samotu a dlhý spánok. Jeho jediným koníčkom je hra Bingo a jeho jedinou povinnosťou je zaobstarať si potravu. Už dlhší čas si všíma, že ho sleduje skupina chlapov, ale vždy si s nimi dokáže poradiť, takže pre neho nepredstavujú hrozbu. Všetko sa však zmení vo chvíli, keď sa dozvie, že má dcéru Andreu (Jordan Todosey). Jeho život sa po jej príchode mení zo zabehnutého stereotypu na nezastavitelnú jazdu. Skupina prenasledovatelov si totiž uvedomí, že Jackova dcéra by mohla poslúžiť ako dobrý spôsob, ktorým by sa k nemu mohli dostať a navždy ho odrovnať. - Horor He Never Died som očakával už dlhšie a bol príjemným potešením pre nedelné popoludnie, ale myslím si, že nevyužil naplno svoj potenciál. A to hlavne preto, že perfektne rozbehnutú tému uprostred filmu nahradila zápletka, ktorá je podla mňa úplne charakteristická pre žáner Thriller. Keby sa to neuberalo týmto smerom, mohol sa naplno rozvinúť aj velmi silný charakter Henryho Rollinsa, na ktorom stojí takmer celý dej. Ďalšou velmi dobrou postavou bola Kate Greenhouse, ktorá aj náročné pasáže zvládala úplne profesionálne a vyzerala prirodzene. Ako Komédia funguje He Never Died velmi dobre. Čo ma však zaujalo bolo to, že vtipný nebol celý dej, ale len občasné hlášky alebo situácie, medzi ktorými boli velké rozostupy. Mne však tento štýl imponoval. Napriek tomu, že sa to ako horor už od začiatku tvárilo mierne a decentne, bolo ku koncu badatelné stále vyššie množstvo krvi a občas aj slabšie gore. U He Never Died je podla mňa dosť podstatné, ako bude mix žánrov sedieť divákovi. Mňa osobne tento horor úplne nepresvedčil a opäť musím spomenúť, že nevyužil naplno svoje predpoklady. + herec z The Well a Tales of Halloween + herec z Wrong Turn 2: Dead End ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k slabý zápletce vlastně až překvapivě zábavnej film o tom, jak se nesmrtelnej nedůtklivej Henry Rollins snaží zahrabat doma v posteli a neustále ho někdo otravuje - s čímž se dá rozhodně dobře soucítit. Nejsem si jistej jestli má cenu na to dívat, ale je to celkem tajemný, atypický, svým způsobem vtipný a má to v hlavní roli jednoho z nejcharismatějších lidí v muzice, takže nikdy víc ale jednou joo, proč ne. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama