Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vedec tajnej vojenskej agentúry sa stane obeťou pokusov. Zmení sa na vraždiaceho kyborga. Pri nehode a ničivom požiari sa mu čiastočne prinavráti ľudský cit, no stále je hnaný aj svojim programom zabiť každého, kto sa k nemu priblíži. Zúrivý a zmätený sa túla ulicami mesta a snaží sa nájsť odpovede a pomstu. (mauik)

Recenze (12)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už len za ten bezkonkurenčne skvelý, ´´sinťákový´´ hudobný doprovod, si snímok zaslúži pozornosť. Ale nielen audiom je film živý. Ak nebudem brať do úvahy brakový námet filmu, jeho jednoduchosť, predvídavosť a priemerné triky ( píšem ako intelektuál ), tak je to pomerne vydarená 80´s zábava, pre mnohých určite aj nostalgické ohliadnutie sa za jednou vynikajúcou žánrovou dekádou. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek je především zábavným aspektem na téma umělých bytostí. Ve své době jich vznikalo spoustu a brali se hodně vážně. Tento ne. Příběh je vyprávěn tak trochu naivní formou, což vytváří tzv. popkornový film, který má diváka uvolnit a zbavit všech starostí. Křečovité některé scény a nelogické skutečnosti jsou tak ve svém slova smyslu na místě. Vizualizace a výprava není nijak složitá. Pro jednoduchého diváka veliké plus. Takže kdo chce nenáročný snímek o vytvoření 'cyborga' při vědeckých pokusech a jeho následné mstě, mohu jedině doporučit. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

K tomuhle jsem přistupoval jako k neznámému béčku od kterého nebudu nic čekat. No a nakonec jsem nic nedostal. Ale na druhou stranu jsem se bavil. Herci jsou sice příšerní hlavně hlavní hrdina v obleku. Ty jeho pohyby byly dost srandovní. A ostatní na tom nebyly lépe. Akce je tu poměrně častá a začátek je dokonale nudnej. Ale po té půlhodině se film rozjede a já se poměrně slušně bavil. Je tu sice plno klišé jako to že hlavní hrdina a padouch zároveň se zkamarádí s malým klukem pak se tu přidá manželka. Je to béčko ale pro mě poměrně zábavné. ()

MaxBodycount 

všechny recenze uživatele

Neboli by to Kanaďania, aby nezvrzali aj jednoduchý rip-off a nezhovadili slušnú Winstonovu prácu zbytočným apelom k tisíckrát obrobenej literárnej klasike, vdychujúc tak nechcený život do vlastného filmového homunkula, ktorému sa žiaľ darí nudiť aj medzi výbuchmi zlosti a explóziami citečkov. Pitoresknosť. Moment filmového blaha: Hudba. ()

chaosteory 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem se o sobotní noci přidal k těm málo lidím, mezi nimiž bývají nespavci, noční gameři a zrubaní alkoholici a pustil si TV. A bohužel zrovna šel tenhle šrot. Čas a lokalita mě předem varovaly o co půjde. Jelikož šlo o epochu, kdy těchto filmů byla celá řada (Terminátor, Exterminátor, RoboCop), věřil jsem v zázrak. Ale spíš bych se dřív dočkal Ježíše. Kvalitami srovnatelné ledatak s Cyborgcopem, ohraná zápletka, hrdina i lotr nevýrazní a děj v komatu. Proč teda 2*? No . . . neusnul jsem, to se počítá, masky ušly a pár pasáží se povedlo. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama