Reklama

Reklama

Ženy v kleci

(neoficiální název)
Trailer

Obsahy(1)

Carol Jeffriesová - Jeff (Jennifer Gan) - je naivná americká žena žijúca na Filipínach. Potom, čo ju podrazil jej priateľ, drogový díler Rudy (Charlie Davao), dostala 10 rokov. Musí vydržať náročné podmienky, sadistickú dozorkyňu a pokusy o zavraždenie. Ostatné odsúdenkyne v cele presvedčí na útek cez džungľu... (matriosa)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem od toho filmu čekal malinko víc, protože jsem o něm dost slyšel, než jsem ho viděl, ale přesto je to pořádné béčko, které má hodně ze své doby, z určité naivity, ale také ze snahy konečně ukázat trochu víc a dobývat určité hranice toho, co je možné na plátně ukázat. A Pam Grier je krásná a úchvatná, ale to většina ženštin zde obsazených. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu sice klasika, na druhou stranu vyčpělý, trapný, cudný a tím pádem i nudný WIP exploitation. No ono ani o horrorovém subžánru exploitation těžko může být řeč, spíš to je takový divočejší a drsnější akční film. Prostě stáří filmu se na něm už hodně podepsalo. Film je otřesně zahrán, otřesně sestříhán, v podstatě veškerá nahota se smrskne na pár letmých záběrů na sem tam nějakou tu kozičku nebo prdelky ve sprchách. No a to mučení ... i když už to připomíná atmosférou mnohem drsnějších flicků pozdějších let, v podstatě se tam nic neděje - tím myslím není vidět. Spíš v náznacích, divák si musí domýšlet atd. Hlavní hrdinka je neuvěřitelně ošklivá a ještě k tomu neumí hrát (nevím teď, která herečka to byla a ani mě to nezajímá ...). Prostě přestárlý WIP "exploitation", ale nějak se holt prostě začínat muselo ... ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V rámci WIP subžánru patří film Women in Cages k těm slabším kouskům. Nezachrání to ani fakt, že film produkoval můj oblíbenec Roger Corman ani, že si zde hlavní dozorkyni zahrála Pam Grier. Mihne se tu sice pár kozyček a prdelek ale mučení je tu spíš jen v náznacích. Tohle dnes už asi ocení jen vyloženě milovníci a sběratelé WIP kousků. 2hvězdy. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Zkultovnělá klasika exploitation žánru. Dle pověsti tohoto snímku bych očekával spoustu scén, ve kterých sadistická dozorkyně v podání Pam Grier mučí o stošest, spoustu nahých krásek za mřížemi a tak vůbec... Místo toho je to skrz na skrz cudné a takové až normálně béčkové. Dokonce s dějem. Women in Cages pobaví a překvapivě nejsou směšné ani ve chvílích kdy děvy v minisukních běhají pralesem se samopaly. Není to vůbec zlé, nestojí to na několika málo scénách, ale je to takové až ostudně průměrné. Takových béček tu bylo, je a bude ještě nepočítaně. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Napsal bych to jednoduše, dívčí trio z Big Doll House opět zde a opět v pořádné akci, ovšem v tom rozdílu že Pam Grier tu nehraje vězeňkyni ale přísnou sadistickou lesbickou dozorkyni, která si večer co večer do svého pokoje vybírá jednu z dívek pro své neukojené hrátky. Těžko srovnávat tyto dvě její zcela odlišné role, ale jako dozorkyně se mě líbila možná ještě o kapánek víc než jako vězeňkyně v jiných svých filmech. Roberta Collins lehce vyšinutá, který si každý večer pravidelně musí píchat do žil (to už jsem také v nějakém WIP viděl a nejsem si jistý jestli nešlo o stejnou osobu?), standardní Judith (ve filmu toho ukázala asi zas nejvíc) a pro mě doposud neznámá dlouhovlasá inteligentní ale i trochu nesmělá a stydlivá blondýnka šéfka bandy Jennifer. Děj filmu, se nikterak neliší od jiných, vše se to odehrává někde na Filipínách (ano opět, jako u Big Doll House-ze stejného roku, nebo později u Big Bird Cages či Black Mama White Mama) schéma zůstává stejné (zavření, pár zvrhlostí, trocha toho mučení, těžké práce, ponižování a útěk). Tvůrci tohoto filmu byli obzvlášť vynalézaví a to především ve způsobech různého mučení, samotná mučírna a praktiky vypadali jak ze středověku za inkvizice (nechyběla i gilotina-která ale spíš měla nabudit odstrašující dojem), omšelé-oprejskané vězení, na první pohled se zdálo že není úniku, na každém kroku a u všeho podstatného ženské stráže, ale to by nesmělo být Jennifer Gan a jejího senzačního i když i trochu naivního nápadu:-) Suma-sumárum jedná se o solidní sexploitation WIP, pro daný subžánr jedno z těch nejzásadnějších, možná bych dal nakonec ještě větší hodnocení, akce a napětí o to tu nebyla nouze, v jistých okamžicích jsem se nemohl trhnou od videa až tedy do té doby než utekly z vězení, poté to trochu opadlo, akce ztratila svůj prvotní smysl a nebo byla opravdu směšná, viz např. ta na lodi (údery, střelba) i samotný konec byl takový zvláštní a chaotický (o jedné z hl. hrdinek tuším o Judith M. Brown se v podstatě vůbec nedozvíme jak a kde nakonec skončila). ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama