Reklama

Reklama

Ženská věznice

  • Itálie Anime perse (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Do věznice ukryté v džungli přijíždějí nové dívky. Vědí, že vězení není žádný med, ale to, co je tady čeká, je mnohem horší než jejich představy. Sadistické dozorkyně tvrdě trestají sebemenší prohřešek. Některé vězenkyně jsou umučeny k smrti, jiné, ty krásné, jsou nuceny uspokojovat zvrhlé choutky zákazníků nedalekého nevěstince. Jen ty nejodvážnější se pokusí utéct. Jejich naděje je však mizivá. Stávají se snadnou kořistí pro lovce, kteří nemají slitování. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film vězenkyně jsou přivezeny do džungle kde pracují a případně jsou i tyranizovaný. Klasické schéma nazi explotation movies takže nechybí nahota trocha toho násilí a podobně nakonec utečou ale zjistí že jsou na ně pořádány hony (nejlepších 30 minut film). První cca 1 hodina je seznamovací s trochu náznaků a podobně a poslední půlhodina se zvrhne v slušný masakr, který končí zbytečným happyendem za těch posledních 30 minut hvězdu přidávám . Dvd Premiéra Vapet dne 02.02.2010 ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Já si myslím, že dát tomu prostě "odpad" je hovadina. Tento film v sobě něco měl, přestože byl tak strašně amatérský. Rozdělil bych jej na dvě poloviny: část vězeňská (jakoby drama) a část lovecká (survival horror). Ta druhá se mi líbila víc, nebyla zase tak úplně hrozná a navíc ta nelidská bestialita dokázala zakrýt skutečné logické chyby. Vězeňská část byla opravdu k smíchu: chování bachařek, chování vězenkyň - prostě by to vydalo na hodně dlouho. Jen krátce: pořád stejná směna dozorkyň znamenala, že v této věznici se pracuje nepřetržitě a dozorci se prostě ve službách nestřídají anebo to prostě znamená, že nebyly prachy na další "herce". Navíc ukažte mi bachaře, který by chtěl každou šichtu týrat vězně, musel by to být vyšinutý blázen. Ale takový je tento film. A protože je takový, jaký je, skutečně se nezabývám milionem nedostatků, kterým disponuje, nýbrž se spíš snažím nalézt důvod a motiv, proč pan režisér takové sračky točí. ()

Reklama

Jeremiasz 

všechny recenze uživatele

Jako ujeta komedie dobry, zvlast kdyz na to koukate na hotelu v Hanoji a ostatni s sebou stazeny filmy dosly. Dialogy a herecky vykony jsou tak zoufaly, ze vam obcas tecou slzy smichy a i ty radoby gore sceny jsou tak amatersky, ze i s plechovkou drcenych rajcat a gopro kamerou bych natocil neco desivejsiho. 1 * za ultrafunny zpomalenou scenku 4 strilejicich rakosniku na nebohou stetuli 10 metru od nich bez jedineho zasahu ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Co se v mládí nenaučíš, tak ve stáří už tuplem ne a pro Bruna to platí dvojnásob. Osvědčený trash maker a amatér Bruno Mattei opět servíruje jeden ze svých výtvorů. Nechybějí osvědčené trade marky jako příšerný herecký ansábl, sra****dní triky a vymazlený scénář. Původně jsem chtěl dát za to nechtěné pobavení dvě *, ale za to neskutečné vykrádání Hornera (Vetřelci), Silvestriho (Predátor), Fiedela(Terminátor) a nevím koho ještě hvězdu bez milosti dolu!!! Tohle si legendy nezaslouží!!! ()

kinderman

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut jsem si říkal, proč ztrácet čas s tak zjevným neumětelstvím. Pak mi ale došlo, že je vlastně hezké, když si filmový tvůrce v pokročilém věku namísto leštění festivalových cen či slintání nad půvaby pečovatelek v nějakém luxusním sanatoriu střihne ještě něco takového, tedy dílko mimo všechny kategorie a měřítka hodnocení, pro tuzemského diváka navíc okořeněné výkony „mistrů českého dabingu.“ ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama