Reklama

Reklama

Dárek

  • Česko Křivdy z minulosti (více)
Trailer 2

Simon (Jason Bateman) a Robyn (Rebecca Hall) jsou mladý manželský pár, jehož život se odehrává přesně podle představ a plánů. A to až do dne, kdy náhodně potkají Gorda (Joel Edgerton), Simonova dávného známého ze střední školy. Od té chvíle se jejich budoucnost začíná pomalu ale jistě rozjíždět po děsivém a šíleném tobogánu. Po několika dalších náhodných setkáních a nečekaných návštěvách Simon a Robin začínají být z Gordova chování a slov znepokojení. A navíc se začnou objevovat záhadné dary, díky nimž se odkrývají podivná tajemství z minulosti. A Robyn se tak nejen dozvídá znepokojující pravdu o tom, co se odehrálo před dvaceti lety mezi Simonem a Gordem, ale především stojí před nečekanými otázkami. Jak dobře opravdu známe nám nejbližší lidi? Je dávná minulost navždy už jen minulostí? (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (486)

akisha 

všechny recenze uživatele

Film mě nadchnul. Miluju tyhle pomalý rozjezdy, znepokojení a pocit že tady sakra něco nehraje a navíc miluju Rebecu Hall. Užila jsem si postupný rozkryvani dávného tajemství a herectví ústřední trojice, Joel Edgerton i přes svoje divňákovství rychle získal moje sympatie a film má parádní gradaci. Pět hvězd dávám za skvělý výkony, nervydrasajici hudbu, režii, všudypřítomny napětí ale hlavně konečně jednou nezmrsenej konec. Joeli, ses borec!Honem natoc další pecku! ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Slušně zabalený dáreček, nicméně v ´Líbánkách´ se velmi podobného tématu chopil Hřebejk s mnohem větší působivostí a grácií. Tomu filmu se po řemeslné stránce nedá vytknout nic, navíc za tu jednu brilantní lekačku dávám palec nahoru, ale ze závěrečné pointy jsem si na zadek nesedl a tak nějak to ze mě vyšumělo. Ale jako debut dobré, Joele Edgertone. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Dárek je snímek, který je s blížícím se koncem lepší a lepší a stále méně vám dovolí odpoutat zrak od obrazovky. Zejména závěr se nese v duchu pěkně hutné pointy, co v divákovi musí nějaký čas zůstat. A ponaučení z Edgertonova počinu? "Nečiň druhým to, co nechceš, aby bylo činěno tobě", případně že karma opravdu existuje..? :) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Možná, že normálně bych The Gift zařadila do středního proudu, ale jestliže tam byl okamžik, kdy jsem nadskočila na židli úlekem a nebo momenty, kdy jsem jako Robyn měla husinu a šimrání v žaludeční oblasti strachem, tak to svědčí o tom, že Joel to zvládnul bravurně a to zvedá celý thriller o level nahoru. Nota bene si tam i sám zahraje jednu z hlavních rolí. Přiznávám, že jsem čekala určitý šokující závěr, ale tohle tedy ne. Za mě osobně výborné pokoukání, kde jsem se nestačila vůbec nudit. A Robyn se vůbec nedivím, já bych jednala stejně. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $43,787,265Tržby Celosvetovo $58,978,653Tržby za predaj Blu-ray v USA $636,891Tržby za predaj DVD v USA $838,739║ veru prekvapenie, ide o taký svetlý zjav v danom žánre, Joel Edgerton na režisérskej stoličke dáva všetkým thrillerom/hororom z posledného obdobia na frak a to si nemusí ani nijak zvlášť tlačiť na pílu, zakladať si moc na lakačkách, či na drastickosti(o ktorej sa tu skôr viac povie než vykoná), herci výborne zahrajú dokonca aj kľudne pôsobiaci Jason Bateman tu zapadne do danej mozaiky tvoriacich sa vzájomných prepojení, vzťahov, veľmi hravý thriller ktorý si zahrá z pocitami a predstavivosťou diváka, poctivá filmárčina /videl v kine: 80%/ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (5)

  • Joel Edgerton (Gordo) si obarvil vlasy na červenohnědou, aby dodal své postavě odtažitý vzhled, a nosil hnědé čočky, aby naznačil, že Simonovo (Jason Bateman) dítě by mohlo být jeho. Přirozeně má tmavě hnědé vlasy a modré oči. (veronikajel)

Reklama

Reklama