Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest studentů se rozhodne ukrást správné odpovědi k důležitému testu a získat tak vynikající výsledky. Velmi brzy ale zjistí, že úspěch v životě nezávisí jen na plném počtu bodů... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

spriteboy 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi trvalo, než jsem si tenhle film pustil, protože jsem očekával spíš nějakou blbost (hodnocení na CSFD má nic moc), a tak jsem dával přednost filmům, od kterých jsem čekal víc...Ale musím uznat, že jsem PERFEKTNÍ SKÓRÉ podcenil - nejde o druhořadý film, který se snaží nalákat na jedno slavné jméno (Scarlett Johanssonová). Jde o velmi povedený snímek, který patří mezi ty lepší "komedie pro mladší diváky". Věčně zhulený asiat je výborným zpestřením filmu. No a výkon Scarlett - když si uvědomím, že ji nebylo ani 20 a už v té době měla za sebou několik povedených rolí - opět předvedla excelentní výkon. Neškodilo by film asi tak o 5 - 10 minut zkrátit - to je počet minut, které mě moc nebavily - jinak měl snímek dobrý spád a splnil účel - POBAVIT. Ikdyž se může zdát, že se tvůrci snažili natočit něco o nespravedlnosti amerického školního systému - to bych za tím nehledal - spíše bych to bral jako slušnou záminku k vystavění příběhu... ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Každý z nás niekedy v živote opisoval. Žiadne morálne dilema sa pri tomto druhu podvodu nedostavuje, avšak toto, čo sa snažili títo už dosť odrastení školáci predviesť, už jen trochu príliš. Asi je to už zvykom, aby stredoškolákov hrali herci výrazne cez dvadsať. Neviem či 3 hviezdy sú zaslúžené, ale napokon Scarlett Johansson ma donútila trochu dvihnúť hodnotenie, aj keď jej výkon nebol nič extra, ale tak... ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Jedná se o nenáročnou oddechovou komedii. Pokud se chcete odreagovat, pokud se chcete pobavit nebo pokud nevíte co s časem. Pro tyto případy je tento film naprosto vhodný. Já mu nevěnoval plnou pozornost, měl jsem ho jako podkres a věnoval jsem se u něj jiné činnosti, ale děj jsem zvládal pobírat a přišlo mi to jako v pohodě film. Některé scénky tam byly docela dobré, škoda jen velmi morálního konce, kdy si nakonec ani jeden z hrdinů tahák nevezme a najednou jsou všichni morální. To by se asi v reálu nestalo, chtěl bych vidět někoho, kdo si po takovém velkém riziku nakonec nevezme sladkou odměnu v podobě taháku. Ale jak říkám, až na ten konec film docela ušel, ale přece jen na takové filmy, jako je Orange County nebo Road Trip prostě nemá, a proto mu uděluji tři hvězdičky, celkem však 55%, což je podle mne odpovídající a dostačující... ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Teen variace na (v té době populární) "zlodějíčkovská" dobrodružství, která sází na dobré a sympatické obsazení, a která s přimhouřením očí neubíjí nudou. Komediální funkčnost se omezuje zejména na zhuleného asiatského člena party, potěšila i ojedinělá dloubnutí do jiných filmových hitů. Scarlett Johansson dokáže potěšit v sebehorším filmu, i tady mi rozproudila krev (v latexovém hávu parodujícím Trinity z Matrixu ve mně vyvolávala nutkání výt jako vlk), potěšila mnou již téměř pozapomenutá Erika Christensen a výborně zapadl i Chris Evans. Je to hodně průměrné, ale mladé publikum snad zabaví. 50% ()

Bouřňák odpad!

všechny recenze uživatele

Marně jsem první polovinu filmu čekal na nějaký moment, který by mi prišel alespoň mírně úsměvný (o vtipném ani nemluvím). Když se žádný takový nenašel, netrpělivě jsem celou druhou půli čekal jak ta blbost dopadne. Výsledek: Kruté pokoukání - ztráta hodiny a půl, které budete litovat. Opravdu nevím za co dát byť jen jedinou hvězdičku. Všem radím ruce a oči pryč. Film je proložen spoustou těch nejblbějších klišé. ()

Galerie (72)

Související novinky

Hvězdy pro Murphyho

Hvězdy pro Murphyho

20.04.2006

Je to už nějaký ten čas, co se kariéra Eddieho Murphyho svezla směrem k infantilním komediím a nachází se v stavu akutního nedostatku kvalitních rolí pro kdysi veleúspěšného herce. A ani jeho… (více)

Reklama

Reklama