Reklama

Reklama

Loupež ve velkém stylu

  • USA Going in Style (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

mm13 

všechny recenze uživatele

Len by ma zaujímalo, ako sa pri sledovaní musí cítiť dôchodca, ktorý sa potýka s podobným pálčivým problémom, ako hrdinovia tohto snímku. Ponoriť sa do toho a rozpitvať to do dôsledku, bude desať odpadov! málo. S rovnakým námetom sa núkalo ísť inou cestou, kráčať v objatí iného žánru. To by bola katarzia... Ale veď dobre, nech sa páči - Hollywood. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Ve skrytu duše jsem doufal, že trio dědků zapomene na artrózu, v čemž jim snad pomůže kamarád Alzheimer a rozjedou poslední respektive jedinou loupež ve velkém stylu. Bohužel těmto komediím se senilním ansámblem asi není přáno, neboť to vždycky dopadá víceméně špatně. V 96 minutách se objeví cca 3 skutečně vtipné scénky a jinak kromě nudné přípravy na loupež, která ač provedena celkem chytře, nenabídne film zhola nic. Možná by pomohlo, kdyby si dědoušové promítali před natáčením Heat :-) ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že Hollywood je nejlepší domov důchodců na světě. Kdybych navzdory všemu jednou vážně zestárnul, podám si mezi kluky žádanku. Přesně ten film, který nedělá nápad, ale charisma legend. Upřímně doufám, že ty prachy brzo rozfofrujou a budou muset vymyslet další bejkárnu. Tak jako jsou moje dvě největší noční můry stáří se svatbou, mě Loupež přesvědčila, že aspoň u jedné z těch dvou komplikací může být prča. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

No vida, jak se dá poměrně jednoduše pomrdat divácké očekávání a lehce překročit hranice mezi chytrou zábavnou vtipnou komedií a zbytečnou kýčovitou plytkou pičovinou. Jinde skvělá skvadra profláklých dědků vnadila na nějaký ten Red, Zpátky do ringu či Loupež na úrovni, a pak přitáhla podúrovňovou nudnou hloupou sračku s tumory jak z geriatrické ambulance, mířící do Babovřesk. Ale vzhledem k tomu, že všichni tři Metuzálemové už těžce přesluhují, utáhli ten trapný zombilend po herecké stránce s grácií a přinutili mě dát aspoň dvě z eutanázie. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Asi jako když se člověk těší na prázdniny k dědovi.. Plánuje si všeliká dobrodružství... A nakonec, když k dědovi opravdu přijede, dostane tejden skuhrání, že stáří je na hovno, život je na hovno, všechno je na hovno. Děda ani úplně neví, kdo jsou jeho příbuzní nebo kam dal klíče od kůlny ... A když už máš pocit, žes ho konečně ukacal na výlet do lesa (čili, že se po tom týdnu skuhrání začne konečně něco dít), tak si omylem počůrá kamaše. Jako je to svým způsobem zábavný, žejo... Ale člověk u toho spíš trpí. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Film sa inšpiroval prípadom dôchodcov z Londýna, ktorí v roku 2015 uskutočnili najväčšiu vlámačku v anglických dejinách. (slavo_held)
  • Jedno z možných „únikových aut“ je Austin Mini Cooper. V těchto automobilech prchala zlodějská banda vedená Michaelem Cainem ve snímku Italian Job (1969). (D.Moore)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama