Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý koncept o trojici gerontů, kteří se ve vší počestnosti rozhodnou na stará kolena zabezpečit sebe a své nejbližší a ochudit zlý svět o trošku těch penízů. Žalostně jsem ve filmu postrádal větší příval humoru, nicméně jsem se díky herecké elitě nenudil. Jako ryze odpočinková záležitost snímek zřejmě své diváctvo nezklame. Celý průběh filmu je hrubě nepravděpodobný. Rychlokurzem loupení od Mexikánce počínaje a podivným zajištěním alibi končíce. Vyšetřování loupeže v samotném závěru mi z celého filmu přišlo vůbec nejzajímavější. Příjemný snímek, který vám rozhodně dokáže zpříjemnit příjemný večer. Přeci jen jsem ovšem podvědomě čekal poněkud intenzivnější a divácky zajímavější podívanou. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že Hollywood je nejlepší domov důchodců na světě. Kdybych navzdory všemu jednou vážně zestárnul, podám si mezi kluky žádanku. Přesně ten film, který nedělá nápad, ale charisma legend. Upřímně doufám, že ty prachy brzo rozfofrujou a budou muset vymyslet další bejkárnu. Tak jako jsou moje dvě největší noční můry stáří se svatbou, mě Loupež přesvědčila, že aspoň u jedné z těch dvou komplikací může být prča. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSME TŘI STARÝ DĚDCI. KDYŽ VYLOUPÍME BANKU A VYJDE NÁM TO, PROŽIJEME DŮCHOD DŮSTOJNĚ. V NEJHORŠÍM PŘÍPADĚ NÁS CHYTÍ, DOSTANEME POSTEL, TŘI JÍDLA DENNĚ A LEPŠÍ ZDRAVOTNÍ PÉČI, NEŽ MÁME TEĎ...“ /// Film na pohodu. Ftipný dědkovský dialogy, nostalgický obsazení (pobaví i štěky Christophera Lloyda)…, navíc dlouho jsem u žádný loupeže nebyl tak napnutej a zároveň vysmátej. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nemám prachy a na šoustání už jen vzpomínám. 2.) Hledám film pro kluky z důchoďáku. 3.) Thx za titule „majo0007“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Povedená jednohubka ve stylu Stand up guys, kterou si již zřejmě znovu nepustím, ale vesměs jsem se dobře bavil a ač by mě mohlo mrzet, že velikáni typu Caine nebo Freeman točí film z tohodle ranku a ne poprvé, vlastně je to jejich jediná šance jak uhrát ještě hlavní role. A pořád mají charisma a ostrovtip, takže proč ne...7/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Od Braffa by som síce čakal niečo odvážnejšie, ale problém je skôr v zameniteľnom scenári, ktorý hrá presne podľa očakávaných nôt a neprinesie v podstate nič originálne, ale občas aspoň vydarenú hlášku. Naopak práve Braff sem tam poteší fajn montážou, ako napríklad prechod z kresby do reálneho diania. Ak by film nemal také hviezdne obsadenie, asi by sa nedostal ani do kín, najlepšie chvíľky má podľa mňa ale postava vedľajšia, a to Christopher Lloyd. Až je človeku ľúto, že nepatril tiež k partii. Niekde v pozadí, alebo skôr v popredí, cítiť kritiku systému, ktorý považuje dôchodcov za akési nutné zlo. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama