Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

Handle 

všechny recenze uživatele

Já vím, že jsou Vánoce a tak... ale zas "ocaď pocaď"... :) Asi jsem viděl i horší filmy, ale to nic nemění na faktu, že jsem při těch vyumělkovaných scén bez vtipu a otřesných dialozích s tunou sentimentu trpěl až až. Takovou povrchní a za vlasy přitaženou spatlaninu by podle mě dokázal natočit skoro každý. Vánoce nevánoce, tohle na mě prostě působilo neupřímně a hercům jsem nevěřil ani slovo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na to, kolik pro mě áčkových herců nacpali do tohoto filmu, je tahle vánoční dramedie hodně špatná. V podstatě se jedná o příběh jedné rozhárané rodiny, kde film začíná s několika příběhy, které pak spojí u kulatého stolu. Problém je, že mě ty jejich problémy nějak vůbec nezajímají. Vše ale má tendenci stemlovat ona vánoční atmosféra, která je sice fajn, ale už z podstaty věci z ní nelze být nadšený. Protivenství některých postav Vám nezlepší zapálenej svícen na vánočním stolci předstírající vánoční pohodu. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Chaotická snaha zkopírovat šablonku Lásky nebeské napojením příběhů, které tady možná mají i více prostoru, ale žádnou váhu a prakticky jediná zajímavá součást příběhu je Eleanořino hledání falešného přítele na letiště. Jinak to není ani moc vtipné, což je škoda, protože to má potenciál s opravdu solidním obsazením. Možná, kdybych se díval o Vánocích a měl vánoční náladu, asi bych šel s hodnocením o něco výše, ale tohle je taková ubohá vánoční romance s předvídatelností a příliš mnoho příběhy najednou. June Squibb kupodivu nejvtipnější... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Letos začínám fakt brzo... ale nemohla jsem si pomoc. Podle traileru jsem čekala vánoční komedii, nu dočkala jsem se tak trochu ukecanýho filmu s vypravěčem jak z Amelie, který byl tak nějak zasazen do vánočního času a to občas fungovalo a občas nefungovalo. Btw: opravdu nemusíte vše, co dělí do několika dějových linií určitého počtu lidí hned srovnávat s Láskou nebeskou. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Clovek by ocekaval vanocni komedii, jenze ona je to spis dramaticka tragedie. Neuveritelne natahnuty uvod, kdy se nam snazi autori radobyvtipne predstavit celou familii proto, aby cely film vzapeti behem 20 minut skoncil. Nektere vtipy jsou prirozene, vetsina je jich vsak hodne na silu a clovek ma pocit, ze ho tvurci tahaji za nos.. Nic extra, co by clovek musel videt. Dobra byla akorat dejova linie s Eleanor a Joem.. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)
  • Když Eleanor (Olivia Wilde) a Joe (Jake Lacy) sedí u okna v letištní hale a povídají si, mění se během záběrů neustále lidé, kteří sedí za nimi. (hansel97)

Reklama

Reklama