Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů. Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (225)

Shakers 

všechny recenze uživatele

O trošku lepšie ako druhý diel, ale fakt iba o trošku. Znova je to o ničom, znova je to nezáživne a hlavne znova to je bez nejakého lepšieho príbehu. Vlastne som mal pocit, že to príbeh ani nemalo. Strašná nuda, aj keď v závere sa trošku niečo začne diať, no s filmom to vôbec nezamáva, neudá sa žiadny nový smer, skratka nič sa neudeje, každý tu len plače, prechádza sa za doprovodu pesničiek, ktoré sú tak sladké až sa mi s toho kazia zuby a chce sa mi grcať, keď v každom druhom prestrihu sa musí vytiahnuť nejaká nudná erotická scéna bez nápadu. Som rád, že ďalšie diely už nebudú. 25% - 1* ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Tretí diel je bohužiaľ, ako keby na silu a podľa mňa kvalitu dvojky ani zďaleka nedosahuje (čo je divné, že tu má hodnotenie 55 a dvojka o dosť nižšie). Poďme sa teda pozrieť na hlavné neduhy a problémy tretieho dielu, ale ešte predtým si môžeme jasne povedať, že herecké výkony sa zlepšili a už naďalej nie sú problémom. Najväčší problém je príbeh a to, že sa tu nekladie na nič dôraz v príbehu sa totiž dejú dosť dôležité veci, ale z drámy sa stáva viac detektívka a sled za sebou nasledujúcich zle usporiadaných scénok, kde dokonca hlavné korenie tohto príbehu a to SEXuálne scény sú absolútne trápne nemajú náboj a ani nič čo sa v príbehu deje, kde v dvojke boli načrtnuté oveľa dôležitejšie veci a séria sa stávala viac psychologickou tu je ponížená a tiež veľmi nekvalitne a prvoplánovo sa jednotlivým postavám dodáva hĺbka. Ak sa niečo v príbehu deje tak sa deje raz a potom, ako keby sa zabudne a ideme ďalej, aby sa tam spomenulo všetko a mohli sme vydať film pre plné kino ...scenáristická fraška bez hĺbky? Som veľmi sklamaný lebo dvojka aspoň nejako dávala zmysel a trojka je vlastne len pre fanúsikov knihy a rozhodne ani zďaleka nie dobrý film. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $100,407,760Tržby Celosvetovo $371,985,018Tržby za predaj Blu-ray v USA $13,682,327Tržby za predaj DVD v USA $16,095,014║ Najviac znesiteľný diel ale stále strašne naivná bejkovina, ktorá svojou romantickou úrovňou môže súperiť jedine zo sériou Twilight. Neskutočne toporný herci v ústredných úlohách, strach a hrôza. /25%/ ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

A máme tu posledný film série. "Fifty Shades Freed". A hoci som si to nemyslel, tak toto je podľa mňa najhorší film celej série. Kým predošlé dva akosi balansovali na hrane a nakoniec to ustáli tesne pred priepasťou mojej stupnice, tak tento film nemôže zachrániť absolútne nič. Tie dialógy sú stále otrasné a pília uši. Nemohol som ich počúvať počas prvého a druhého filmu a tu sa to nezlepšilo ani v najlepšom. No minimálne mám pocit, že predošlé filmy mali v sebe aspoň nejaké prvky, ktoré ma dokázali presvedčiť. Tuto je tých klišé tak strašne moc, že je mi z toho filmu absolútne zle. A plus k tomu sa každé 3 minúty ozve nejaká super pop skladba. Ten soundtrack mi liezol po chvíli totálne na nervy a hudba ma po celý čas len otravovala. Nič pozitívne na tom soundtracku nie je. A to som počul od začiatku. Postavy sa v ničom neposunuli dopredu (okrem toho, že sa vzali) a nič nové, nič zaujímavé, nič inovatívne sa od nich nedočkáme. Plus tento film by som ohodnotil najlepšie ako keby sme tu mali kopec scénok za sebou, ktoré nakoniec nevedú absolútne nikam. Len zabíjajú čas a ich pointa dokopy žiadna nie je. Ako napríklad fakt, že Christian kúpil nový dom. Ktorý potom nikdy viac neuvidíme. Fakt, že tu máme zbytočnú akciu, ktorá absolútne nie je potrebná a viac to film zakopáva. Zloduch filmu je príšerný a je proste len zlý. (ZET-EL-YPSILON). Je to otravné, nudné, ničím zaujímavé a tentokrát už ten film nezachráni absolútne nič. Možno je Dakota Johnson celkom pekne vyzerajúca, ale to, že som tu mal možnosť vidieť jej prsia nie je plus filmu. V rámci príbehu, v rámci postáv, dialógov, hudby a všetkého je toto skutočne otrasný film. A tým to uzatváram. A dúfam, že táto filmová séria je mŕtva. Doživotne. Hodnotenie: F ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle je šok! Po dvou odpadech, které jsem udělil předchozím sex dryákům, by mě ani za masturbace nad Marií Motlovou nenapadlo, že tenhle závěrečný díl bude mít náboj a zápletku. Jako nebetyčně blbou zápletku, na prahu parodie, ale pořád je to zápletka. Až nyní chápu, proč se tolika ženám odlepují stydké pysky od stehen, když uzří plakát, upoutávku a následně i celý film. James Foley, ještě donedávna zcela zapomenutý režisér, najednou dokáže dát filmu výraz, sexuálnost, jediné, co neumí, jsou sex scény, prostě ve filmu s Adinou Mandlovou je větší sex odvaz než tady. Ovšem sex už tak nějak ustoupil do pozadí, nástup hlásí žárlivost a vztahové spory. Foley režíruje řemeslně dobře, proslavil se kdysi jen objevením jednoho v současnosti nejlépe placených herců, Marka Wahlberga si už jen málokdo pamatuje z thrilleru Milenec nebo vrah, ale nyní režisér žužlá bradavky Dakoty Johnson, takže je zase zpátky ve hře. Trilogie má důstojné zakončení, v závěru nejedna rozrajcovaná divačka zamáčkne slzu. Ideální film na Valentýna. 8/10 ()

Galerie (107)

Zajímavosti (12)

  • Natáčelo se v Nice ve Francii ve stejnou dobu, kdy se tam odehrály teroristické útoky v červenci 2016. (Dzeyna)
  • Film se začal natáčet v únoru 2016 ve Vancouveru v Kanadě a v Paříži ve Francii naráz s předchozím dílem Padesát odstínů temnoty (2017). (PaTeXx)
  • Kim Basinger se jako Elena Lincoln objeví pouze v prodloužené verzi filmu a jen ve dvou krátkých nemluvených scénách. (Agatha)

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama