Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V období krvavých bojov medzi kresťanmi a Maurami vzniklo mnoho legiend. Jedna z nich rozpráva o láske krásnej a nebojácnej Bradamante k udatnému cudzincovi. Brandamanta, ktorá bojuje v plnej zbroji po buku rytierov, sa zamiluje do pohľadného a mužného Maura Ruggera a i on opätuje jej city. Rytier Orlando miluje jej sestru Angeliku, ktorá pre neho tiež stratila srdce. Láska spája ľudí zo znepriatelených a proti sebe stojacich strán. Brandamanta odvedie Angeliku, dcéru maurského kráľa, ako zajatkyňu ku svojmu vladárovi. Po dlhých bojoch, pri ktorých zahynie mnoho bojovníkov, sa Orlando vzbúri proti nezmyselnému zabíjaniu a navrhne, aby si v čestnom boji zmeralo svoje sily niekoľko najlepších zástupcov kresťanov a Maurov. V rozhodujúcom zápase zvíťazí Orlando a Ruggero umiera... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Tuco

Tuco (hodnocení, recenze)

..dneska bych to už asi nedala, ale v dětství jsem to sjížděla celkem často..Ruggero a Orlando och... :))) che che

AGAMENON

AGAMENON (hodnocení, recenze)

Kostýmy byli dobrý, ty bych zrovna nekritizoval a hudba byla špičková, teďka pořád sjíždím soundtrack.

na příspěvěk reagoval Kamik4411

salahadin

salahadin (hodnocení, recenze)

to Lefiath: ty sis asi blbě přečetl nápis pod názvem filmu, kde je mj. uvedeno: fantasy, takže to asi bude fantasy a ne historický film, z čehož vyplývá, že ti válečníci mohli mít na helmách co chtěj, třeba namalovanýho Shreka, tak si dej voraz.

Lefiath

Lefiath (hodnocení, recenze)

Neskutečně hrozný film, u kterého jsem skoro umřel. Když se objevili válečníci, kteří měli na helmách něco, co připomínalo náhrobní kříže, bránice se nezastavila až do titulků. Přičtěte příšernou hudbu, pobíhání postaviček jak z Monty Pythonů a máte královskou zábavu. Italové jsou kouzelní...

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Viete, že mi to svojím štýlom pomenulo "Turkish Star Wars" ? :-)))) Apropo : Odkedy maurskí bojovníci vyzerajú ako poloviční samuraji ? :-))))

Reklama

Reklama