Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike by se už delší dobu potřeboval naklonovat. A možná že ani pak by nezvládl pracovat na třech místech najednou jak se o to poslední dobu marně snaží. Burákovi a Kláře slibuje, že se to změní, že si dokáže jako kuchař a manager v Grandu zjednat pořádek a bude se věnovat důležitějším věcem. Kuřeti a rodině. Když ale za ním přijde jeho otec s velice zajímavou obchodní nabídkou, do které je navíc namočená i Petra, celý jeho večerní program se jaksi nevydaří. Klára a Burák jsou na něj po právu naštvaní. Co si myslel? Mikovi je jasné, že za aktuálních podmínek je jen jediná možnost, jak začít aspoň trochu stíhat. Odejít z Kuřete.

Kačaba s Malvínou finišují připravovanou knihu. Jsou tak daleko, že už přišel čas i na podepsání smlouvy. Jarda by hrozně rád viděl její přesné znění, Kačabě totiž nevěří ani slovo. Jenže ta si smlouvy pečlivě střeží. Jarda se proto v noci vydává na tajnou výpravu, aby zjistil, že smlouva, kterou Malvína podepsala, je pro ni ve skutečnosti ještě nevýhodnější, než si Jarda vůbec kdy představoval. Ale co s tím?

Veruna onemocní a Klára ji přikáže, aby se doma v klidu a pohodě vyležela. Veruna to kvituje s povděkem, alespoň bude mít klid od práce, zákazníků i Hrubešové a nabere opět síly po rozchodu se Šafářem. Jenže Hrubešová se o Verunu bojí. Co když ve skutečnosti není nemocná ale chystá se doma tajně spořádat tubu prášků na spaní? (TV Prima)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
konrad DVD
25.04.2017

Reklama

Reklama