Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aligátor opět řádí, tentokrát v Los Angeleské zátoce. Matka s dcerou ohlásí na policii zmizení otce a syna. Policie nejdříve odmítá na případu pracovat, až do chvíle, kdy se v Los Angeleské zátoce objeví část lidské končetiny. Stanete se svědky volného pokračování amerického fantastického thrilleru Aligátor. (Lucernafilm Video)

Recenze (76)

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Děsná kravina, která navazuje na první díl už třeba tím, že si z něj půjčuje některé aligátoří záběry. Paradoxně v 11 let starém filmu vypadá samotný aligátor mnohem věrohodněji. Zhruba do 30 minuty jsem si říkal, jestli vůbec děj filmu bude o gigantickém aligátorovi nebo budeme sledovat příběhy nezajímavých postav. 0% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Spíše komedie než animal horror. A schválně, jak dlouho vám bude trvat, než mezi lovci aligátora odhalíte mladičkého Kane Hoddera? Dva použité záběry z jedničky docela pobaví. Jinak nic moc, na film o aligátoru požírajícím lidi poměrně slabé a největší průser vlastně je, že to ani tak není o aligátoru. Ale zábavné to je. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Pokráčování Aligátora nebylo až tak zbytečné,kdy by bylo lepší. Hlavní zloduch zabije 3 lidi a Aligátor 9. Pokuď se nemýlím. Lovci v kanálech jsou dobří,Kane Hodder,kdy by měl na sobě masku Jasona,tak by si s ním určitě poradil. Aligátor je z mýho pohledu moc placatý,pořádně nekřupe svý oběti. Pořád přesto super,ale jednička se mi zdála více strašidelná,dvojka více zajímavější. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojka je jasně slabší než jedička a to především díky tomu, že za jedenáct let se vůbec ničím neliší od svého předchůdce. To co se dalo předtím odpustit či mávnout rukou nad trapnými efekty, tak tentokrát už spousta lidí nepřežvýkala.Způsob jakým velice inteligentní aligator uvažoval a teleportoval se z místa na místo byl opravdu neuvěřitelný, za to IQ lidí v tomhle filmu bylo někde pod padesát. Hm chodit s bazukou (tarasnicí) do kanálu, na dva metry zacílit, vystřelit a zůstat stát na nohách...... Asi nejvíc mě potěšila přítomnost Dee Wallace a šílený ksichtík velitele lovců. Samotná atmosféra už neměla takové grády jako minule a dost často jsem se tady nudil. I tak si ovšem myslím, že se na tohle dívat rozhodně dá i víckrát než jen jednou. Když už nic jiného, tak se tady alespoň pořádně nasmějete! ()

kajda.l odpad!

všechny recenze uživatele

Ouvej. Všechno špatně. Nedokáži si vzpomenout, kdy naposledy jsem viděl tak scénáristicky bezradný a zoufale zrežírovaný film. Když už se přiblížil náznak "napětí", tak vydržel asi tři sekundy. Takhle bezradní nejsou ani hoši (a děvčata - v zájmu zachování korektnosti) z Asylumu, ti jsou ve své demenci alespoň zábavní. Film ve kterém aktuální scéna téměř vždy popírá tu nadcházející. Navíc ve filmu není nic nové, žádná invence, jen v mnohem horším je okopírovaný nevydařený první díl. Ke všemu se film snaží o kritický přesah, což je ve výsledku, díky finále, neskutečně trapné, lidé, kteří kritiku (konzumu - uboze napsaná postava Vinnieho Browna) nezvládají, by se o to veřejně pokoušet neměli. Odpady uděluji nerad, a když už, tak tuzemským šaškárnám, ale v případě druhého Aligátora nelze jinak. Strašlivý zážitek. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Režisérom mal byť pôvodne producent Brandon Chase. (beso74)
  • Ve filmu bylo použito několik scén z předchozího dílu. (Žralok)

Reklama

Reklama