Reklama

Reklama

Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu

  • USA A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kristen, Kincaid a Joey se utkali s Freddym Kruegerem již v NOES 3. Tentokrát jsou zpět v normálním životě, ale Kristen znova začíná mít noční můry... V jedné z nich se prochází Freddyho domem, dojde až do kotelny a tam vtáhne do svého snu Kincaida i Joeyho. Po útoku psa se Kristen probouzí s ošklivou ránou na ruce... Během další noci se Freddy znovu "vrací k životu" a Kincaid a po něm i Joey se nedosní rána... To je však jen začátek a Freddy se už těší na další mladé maso, samozřejmě s Kristen v čele... V roli Kristen se představí Tuesday Knight, která také nazpívala titulku "Nightmare" (úvodní titulky). (5150)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (254)

Dudek 

všechny recenze uživatele

SPOILER: Renny Harlin si to dal. Okořenil nový díl série neskutečným černým humorem, který dokáže zastínit i obrovské chyby ve scénáři. Začátek je úžasný, film nabere obrovské tempo a až do téměř své poloviny si jej neúprosně drží. Renny má v rukávech pár trumfů, které několikrát upustí a divák se má věru na co dívat. Robert Englund je ve své roli - jak jinak - opět úžasný a na jeho démonický smích se nedá zapomenout. Škoda jen, že opět skončíme prohrou Freddyho, která je znovu nepochopitelná, jak sakra někdo kdo vládne takovou neuvěřitlenou silou může zemřít tak pitomou smrtí. Naštěstí právě jeho umírání je po přeměně jedné hrdinky ve švába tou nejpozoruhodnější nechutnou scénou, opravdu se povedla. Ačkoli Renny Harlin posunuje sérii do nových sfér a dává vyniknout to nejlepší z Freddyho zvrhlé povahy, neustále se drží jasně daného konceptu a neporušuje pravidla nastolená předchozími díly. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Can't sleep tonight 'cause i, gotta run, gotta hide. Nightmare, running from this nightmare, I turn around, but there's no one there And I'm running, running from this nightmare Running, running from this nightmare. Tuesday Knight, ktorá naspievala túto úvodnú pesničku, si aj zahrala rolu Kristen. Ďalšie pokračovanie slávnej Nočnej mory v Elm Street. Ešte viac v nadupanejšom štýle a viac krvavom. Freddy nemá s nikým zľutovanie. Asi najlepšia cast celej trilógie, jedna z mojich obľúbených, ktorú si vždy rád pustím 100 percent. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Další díl Noční můry v Elm Street. Další nový režisér, ale bohužel kouzlo prvního dílu je pryč. Na to, že se jedná o čtvrtý díl, tak jde o dobré pokračování, ovšem nepřínáší nic nového. I když, některé vraždy, které spáchal Freddy Krueger byli hodně povedené. Třeba ta scéna s vodní postelí byla stylová a nebo ten jakoby žralok na pláži. Čtvrtý díl není určitě lepší než první a třetí díl. Každopádně je lepší, než druhý, jelikož to byl hnus! Od Rennyho Harlina bych čekal něco lepšího. Kdybych neviděl dřív Smrtonosnou past 2, kterou má na triku, tak bych tohle považoval za uspokojivé. Ale viděl jsem tohle teprve dneska poprvé, takže je to poněkud nudnější a málo děsivé. Co mi tedy lezlo úplně na nervy, tak bylo to bojové umění. Dvakrát za celých 93 minut dostával Freddy nakládačku. Nejdříve od kluka a potom (věřte tomu nebo ne) od holky. To byla fakt blbost. Průměrný horor, jenž nemůže ničím překvapit. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Skvělá Noční můra tentokrát v podání Rennyho Harlina, je to typický snímek konce 80. let, rocková hudba a účesy alá Lybar, Freddy ve fantastické formě a akční vyvrcholení je dokonalou pozvánkou ke sledování tohoto skvělého snímku, takže popcorn opražit, pepsi colu se slánkou do ruky, nalakovat vlasy a vzhůru do hororového světa konce 80. let ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Freddyho som sa veľmi dlhú dobu stránil ako čert kríža. Včerajšia noc moje obavy vyvrátila a nezáujem opadol na bod mrazu. Že či spokojný? Absolútne! __ Prvá časť filmu kráča v nehorázne nemastnom, neslanom duchu. Naopak vaše chúťky dozaista rozparádi druhá polovica, a to predovšetkým - záchodová scéna, scéna s Jenny, scéna v kinosále - olympijský vrchol v experimental-horor výtvoroch. Moje slovo však v tomto prípade padá len na veľmi nizučký post, kedže kamarátstvo medzi mnou a hororom ešte ani zdiaľky neprešlo do stavu manželského (i keď..). Elm Street má svoje muchy, má svoje nedostatky, a však na druhej stran má tak efektne podanú atmosféru, ktorá s prehľadom prebíja absenciu onoho pravého, hororového strachu. (Vlastne, absenciu strachu netreba brať vždy ako zápor.) ()

Galerie (109)

Zajímavosti (22)

Reklama

Reklama