Reklama

Reklama

Podaří se novináři a mladé ženě zničit krysí stvůru? Dívka Terry (Janet Agren) a novinář Fred (David Warbeck) se na malém karibském ostrůvku vydají pátrat po vrahovi dívčiny sestry, aby při tom odhalili něco mnohem děsivějšího. Tajemství vědce, který hnán šílenou touhou po slávě, stvořil zrůdu – napůl člověka a napůl ohavnou krysu. Monstrum však uprchlo a šíří teď hrůzu mezi obyvateli ostrova. Podaří se Fredovi a Terry šílené řádění zastavit? (Řitka video)

(více)

Recenze (39)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Krysí muž disponuje dobrou hudbou a slušnou maskou toho krysího muže. Scéna jak leze ze záchoda a roškrábe obličej tý sympatický holky je velmi dobrá,protože se odehrává za dne a to více je těžké hororové scény točit za dne. A navíc,když si vezmu,že tohle natočil někdo kdo natočil tak skvělé komedie jako Šimon a Matouš i jeho druhé pokračování,sice tak s 13.letým odstupem dříve udivuju se,že se mu tohle podařilo natočit. Krysí muž je hnusnej a pochybuju,že by si s nim nějaká holka začla,jeho hnusné ostré zuby,odporné škododlibé oči a odporné vlasy jsou fakt skvělý. Krysí muž u mě vede z toho důvodu,protože udělat celým film o,no lajcky řečeno nějakým vraždicím trpaslíkovi,jo je to Krysí muž,ale je malej a ošklivej,tak tahle to beru je přece jenom nějaké umění,kterého si vážim. Krysí muž mě vážně viděsil,já ho doporučuju,ovšem neberte mě příliš vážně,protože každý máme jiný vkus. Hodnocení a komentář byl napsán,dříve než ho Řitka video vydala na DVD a současné době tu ani nenní napsané,že to výjde. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Typický italský béčko, atmosféru to má jako spousta podobných hororů z 80.let. kdy jde někdo hledat někoho blízkého do neznámé země. Na pomoc si vezme novináře, s kterým se na místě seznámí. To že se jedná o jakýsi vědecký pokus skřížit opici s krysou, jenže vznikne z toho vražedné zmutované monstrum jenž uteče a páchá zkázu. Jsou tam pěkný ženský a celkem solidní vraždy, přesto to chtělo nák líp vyšperkovat. Konec byl krásně ironický. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// PLUS: nakonec to má docela solidní atmosféru, napětí a ani ty herečky nejsou úplně marné, některé scény jsou dost hororové MÍNUS: kdyby to bylo víc propracované a mělo to o dost víc logiky, nezlobil bych se./// Shrnutí: Otevřený konec, to si můžou dovolit jen Italové. V Americkém filmu by hlavní oběť její sestra a "nový" parťák na poslední chvíli zachránili a díky otevřenému konci by vzniklo tucet pokračování. Italové ale musí mít vždy něco extra :)/// Celkem 51%/// ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tentokrát děj probíhá na exotickém ostrově, ze kterého toho však moc neuvidíme. Většina scén se totiž odehrává v domech či tmavých koutech. Jediným větším zpestřením je fotografování na pláži nebo džungli. V hodně místech je děj nepřehledný a zbytečně dlouho prodlužovaný. Když už se dostaví akce, tak všechno uběhne strašně rychle a moc si to neužijeme.Atmosféra ve filmu se hodně často měnila z nudné až po opravdu dusivou. Hodně tomu dopomáhal hudební doprovod, který byl směsicí italských diskotékových hitů osmdesátých let a stupňovaných tónů, které vždy prozradily blížící se nebezpečí. Bohužel však i zde musím trochu zkritizovat producenty za to, že se hudba neustále opakovala a po třiceti minutách mě to už začalo štvát. Při záběrech, kdy oběti leží na zemi a tvor je hryže mi to připadalo, jako by herci drželi v ruce hadrovou panenku a jenom s ní zmítali ze strany na stranu. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že od tohoto filmu se už od začátku nic velkého čekat nedá. Komentář píšu pět měsíců po zhlédnutí a přemýšlím za co jsem dal tu jednu hvězdu?:-) Vlastně ano už vím, byly tam pěkné modelky a vkusná hudba:-) Jinak postava krysího muže byla fakt ujetá a společně s mým bratrem jsme se smáli:-) Tento snímek doporučuji všem, kteří chtějí vidět hororovou komedii:-) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Nelson De La Rosa, který ve filmu hraje Krysího muže, byl v době natáčení nejmenším žijícím člověkem planety. (duklak2)

Reklama

Reklama