Reklama

Reklama

Podaří se novináři a mladé ženě zničit krysí stvůru? Dívka Terry (Janet Agren) a novinář Fred (David Warbeck) se na malém karibském ostrůvku vydají pátrat po vrahovi dívčiny sestry, aby při tom odhalili něco mnohem děsivějšího. Tajemství vědce, který hnán šílenou touhou po slávě, stvořil zrůdu – napůl člověka a napůl ohavnou krysu. Monstrum však uprchlo a šíří teď hrůzu mezi obyvateli ostrova. Podaří se Fredovi a Terry šílené řádění zastavit? (Řitka video)

(více)

Recenze (39)

POMO odpad!

všechny recenze uživatele

Počas sledovania tohoto raw niečoho vás napadne jediné - frajeri nakrútili hodinu materiálu, v ktorom niekde na ostrove skáče na hŕstku protagonistov malý netvor a škriabe ich jedovatými pazúrmi na smrť. Herci sú tu neznámi lacní céčkari. Hviedou je onen netvor, akýsi na čierno namejkapovaný lilipután s ostrými tesákmi, nakrútený opticky tak, aby vizeral ešte menší než je v skutočnosti. Tento raw, akože hororový materiál, potom frajeri ukázali investorom, aby im doplnili rozpočet na honoráre pre Davida Warbecka a Janet Agren, t.j. známu hereckú dvojku z populárnych talianskych hororov, ktorú je dobré mať v obsadení, keď chcete film dobre predať von. S nimi dotočili ich cestu na ostrov, pretože jedna z postáv ma ostrove má byť Janetina sestra, ktorá sa Janet podozrivo dlho neozvala. Tieto scény sa v priebehu filmu striedajú so scénami z "hororového ostrova” a David s Janet v nich neprichádzajú takmer s nikým do styku, iba sa rozprávajú cestou autom atd. SPOILER: Dvojica príde na ostrov neskoro a nepríde do kontaktu s jediným protagonistom "hororovej" línie filmu. No a aký ten film teda je? Slová nestačia. Musíte vidieť, aby ste uverili. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film o malým zmutovaným chlápkovy. Na 80 léta je to klasická zápletka kde se takové nápady braly všude. Scény s Krysím mužem jsou sice dobré, třeba scéna kde vylézá po oknech je celkem i děsivá, ale bohužel scény bez něj nemají takovou šťávu. Film je tedy průměrný ve všech směrech, klasická zápletka, dobří herci, dobrá atmoška, nudné pasáže. Myslím že 3* stačí. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tentokrát děj probíhá na exotickém ostrově, ze kterého toho však moc neuvidíme. Většina scén se totiž odehrává v domech či tmavých koutech. Jediným větším zpestřením je fotografování na pláži nebo džungli. V hodně místech je děj nepřehledný a zbytečně dlouho prodlužovaný. Když už se dostaví akce, tak všechno uběhne strašně rychle a moc si to neužijeme.Atmosféra ve filmu se hodně často měnila z nudné až po opravdu dusivou. Hodně tomu dopomáhal hudební doprovod, který byl směsicí italských diskotékových hitů osmdesátých let a stupňovaných tónů, které vždy prozradily blížící se nebezpečí. Bohužel však i zde musím trochu zkritizovat producenty za to, že se hudba neustále opakovala a po třiceti minutách mě to už začalo štvát. Při záběrech, kdy oběti leží na zemi a tvor je hryže mi to připadalo, jako by herci drželi v ruce hadrovou panenku a jenom s ní zmítali ze strany na stranu. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Originální nápad a hororový film osmdesátých let. Krysí muž je předzvěstí všeho špatného, co se může na světe stát. Teď už třeba máme vysvětlení, co se 11. září opravdu v letadlech stalo, nebo že by ne??? Každopádně musím pochválit vynikající hudbu, která doplňuje vražedný vřískot uječených žen při párání jejich pupků na cáry - 80%. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Typický italský béčko, atmosféru to má jako spousta podobných hororů z 80.let. kdy jde někdo hledat někoho blízkého do neznámé země. Na pomoc si vezme novináře, s kterým se na místě seznámí. To že se jedná o jakýsi vědecký pokus skřížit opici s krysou, jenže vznikne z toho vražedné zmutované monstrum jenž uteče a páchá zkázu. Jsou tam pěkný ženský a celkem solidní vraždy, přesto to chtělo nák líp vyšperkovat. Konec byl krásně ironický. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Nelson De La Rosa, který ve filmu hraje Krysího muže, byl v době natáčení nejmenším žijícím člověkem planety. (duklak2)

Reklama

Reklama