Reklama

Reklama

Šimon a Matouš jedou na Riviéru

  • Španělsko Simón y Mateo (více)
Trailer

Klasická komedie s hrdiny kopírujícími Terence Hilla a Buda Spencera nabízí tradiční příběh dvou neohrožených hlupáků, kteří nevědomky pašují zbraně přes hranice. Ani tentokrát nechybí velká řada nezapomenutelných scén a geniální ústřední melodie. (Levné knihy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (264)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zdaleka nedosahuje kvalit těch lepších filmů s Budem Spencerem a Terrencem Hillem. Spíše podprůměrná zábava obsahující malé množství rvaček a navíc ještě dost nenápaditých. Tenhle film mi asi brzo vyšumí z paměti.. A kdybych měl někdy v budoucnu zase možnost ho vidět. No, tak to bych si radši pustil Když se rozzlobíme, budeme zlí. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

odjakziva som vyrastal na Hillovi a Spencerovi a aj ked su im tito dvaja podobni vzdy ich budem brat ako taku slabsiu parodiu..proste na Spencera a tie jeho ksichty v ziadnom pripade nemoze mat nejaky tuctovy fat ass :D v tomto dieli sa mi jednoznacne najviac pacil vodca tej bandy ktora chcela dostat ten nakladak. Kazdemu je asi jasne ze nemyslim Frou-Froua ale toho druheho ktory sa ucastnil vsetkych tych nahanaciek :D ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Šimon s Matoušem podruhé. Podruhé na stejné úrovni a podruhé stejně béčkovité. Film má slušné tempo - pořád se něco děje. Fórků a bitek je přehršel. Sice tu platí rovnice že na jeden povedený jsou dva trapné, ale ten příjemný nádech střeštěných sedmdesátých let to vyrovná. Pro ty co mají rádi všechny ty belmondovky, terencehillovky, funesovky atd doporučuju jako neurážející průměr. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"JDI DO HAJZLU, TY IMPOTENTE, I S TVÝM TÁTOU, TVOU MÁMOU, TVOU SESTROU A TÍM VOLEM, CO TI VYSTAVIL ŘIDIČÁK!" První díl jsem neviděl, ale tenhle druhý je těžká klasika mého dětství (snadno rozpoznatelná podle chytlavého ústředního songu), kterou jsem měl radši než všechny Spencer-Hillovky, které kopíruje. První polovina filmu líčí cestu Šimona a Matouše kamionem na Riviéru a nese se v duchu porušování dopravních předpisů, demolování bezpočtu aut a pošťuchování s neschopnými gangstery (jejich šéf rozdávající pohlavky a přimhuřující oko je BOŽÍ), druhá po příjezdu do Marseille zase přináší klasické Spencer-Hillovské bitky vrcholící finálem na lodi. Dneska už to taková prča není, ale jako malej jsem to miloval. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Skvela napodobenina panu Spencera a Hilla, dokonce tak dobra ze sem je driv ani nerozeznal :) Ale i kdyz sou hlavni predstavitele jini, tak oba filmy si kvalitou s jejich SH protejsky nezadaji. Film je vtipny, choreografie bojovych scen nevsedni, proste perfektni zabava k pivu a preclikum. Jen doporucuji ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Když Paul (Riccardo Petrazzi) spadne z římsy hotelu a propadne se do půl těla do země, je kousek vedle vidět hromada vykopané hlíny. (Hellraiser12)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo francúzskych mestách Menton a Nice. (dyfur)
  • Italové jezdili vpravo od doby Mussoliniho, v nákladních vozech včetně filmového Fiatu 691 ale měli volant na pravé straně kvůli výhledu. Viděli tak lépe na krajnici a pravou stranu vozovky. z toho samého důvodu měli stejné uspořádání i ve Švýcarsku. Hlavní důvod tedy byl, aby viděli případné nebezpečí na kraji vozovky jako sráz a podobně. (7ynek)

Reklama

Reklama