Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (155)

runner85 

všechny recenze uživatele

Mám tri dôvody prečo nemôžem ísť do plných ...1. Nič neprekoná Japonský originál z roku 2006, 2. Bella Thorne je rozhodne pekná žena, ale nie je charakterná herečka, a neuveril som jej to, 3. koniec čo hral na city mi nevadil, vadilo mi nelogické správanie zvyška postáv na konci filmu. Ale bod navyše dávam, Bella to naspievala krajšie ako Jui. Edit (nakoniec som dal aj tak 5*) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Som trochu bezradný. Balansujem medzi „tri“ a „štyri“. „Tri“ za to, že ten príbeh sa verne drží klasických šablón. „Štyri“ za dvojicu B. Thorne / P. Schwarzenegger, u ktorej vidím tú chémiu, ktorú taký film / príbeh potrebuje. Po prvom videní a plných emócií (možno ešte čistá láska naozaj existuje) som sa priklonil k väčšiemu „počtu bodov“. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Zas tak smutné to nebylo a to hlavně proto, že bylo jasně vidět od začátku, jak to skončí. Našel jsem ale novou herečku, která se mi pekelně líbí. Trošku je podobná Keire Knightley. Bohužel je to docela prase, protože se neholí, což je docela nechutný, takže může být sexy jak chce, ale jakmile se svlékne zdrhám :) Podíváná parádní, závěr nepovedený. Proto musím jít o stupínek dolů, ale to až tak nevadí. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Krasna,dojemna,ale aj smutna,taka je tato romanticka drama,musim priznat,ze aj nejake tie slzy som uronil,neslo to inak,dostalo ma to,obrovskym plusom je dvojica,ktora stvarnila hlavne postavy,nadherna Bella Thorne a sympatak Patrick Schwarzenegger,Arnoldovi sa syn vazne vydaril,takze skvely vyber hercov,ale i vedlajsich,cize jasna volba a buuuum 5 hviezdiciek...:-) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate mi to do veľkej miery pripomenulo minuloročný film Everything, Everything, kde zriedkavé ochorenie podobným spôsobom obmedzovalo hlavnú hrdinku. Takže napriek zaujímavému námetu som už z toho nemal taký waw feeling z potencionálnej originality. Ale každopádne, aj toto malo čosi do seba. Katia mohla vychádzať z domu aspoň po tme (zatiaľ čo Madeline zo spomínaného filmu vôbec). Takže z tohto dôvodu tam vznikal priestor na zaujímavý príbeh. Bohužiaľ, celé to bolo nehorázne presladené, predvídateľné a často ma premáhal pocit neprirodzenosti z toho celého, čo sa dialo medi Katiou a Charliem. Hudobná vložka bola v tomto prípade aspoň malým plus, ale ani to nedokázalo tento film udržať aspoň nad hranicou priemeru. Záver bol zrejme predurčený útok na slzné kanáliky, ale napriek tomu, že kopa filmov mi dokáže vohnať slzy do očí, v tomto prípade to so mnou nič nerobilo. Možno to ale bolo aj tým, akým spôsobom bol ten hraničný prestrih zobrazený (podľa mňa dosť bezemočne, akoby to ani nestálo za reč). ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)
  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)

Reklama

Reklama