Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (155)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Nemůžu věřit, že tomu nakonec dávám 4*. První polovina se tváří jako béčková teen romantická komedie. Celé je to hrozně klišé a křečovité, předvídatelné a hloupé. Herecké výkony podprůměrné. Nicméně v druhé polovině se dostane do hlavní role drama. A přestože je film stále lehce "cringe-worthy", příběh mě dostal. Nasmála jsem se, dojala a i rozesmutnila. Na konci filmu popotahoval celý sál. Pokud bych měla film k něčemu přirovnat, bylo by to Fault in our Stars. I když tam bylo spoustu momentů, které byly e-e, film jsem si užila a za pár let si ho možná zopakuji, až se budu potřebovat vybrečet. 4* ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Kupodivu se na to dalo koukat. Finální vyznění ani zde není zlé. Ale. Zatímco u originálu jsem si uvědomoval, že tvůrci vzali neherečku a obklopili ji zkušenými profesionály (a bylo to dobře), zde to bylo takové "rozplizlé" (nikdo nepůsobil jako profesionál). Tam, kde Yui bojuje, se Bella Thorne odevzdává. Goodbye Days mi v hlavě zní dodnes, ale co bylo tady za hudbu, už nevím. Občas méně uvěřitelné. Jediné, co mě upřímně bavilo, byla kamarádka hlavní hrdinky. Slušné 3*, ale originál je mnohem lepší. ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi teen pohádky, romantiku se vším všudy a nevadí Vám milostný příběh, který nekončí šťastně, usedněte a připravte si kapesníky! Katie je celý život uzavřená pod rolety oken, krom pravidelných návštěv doktorů, jelikož trpí ojedinělou nemocí na denní světlo. Roky plynou a ona dospívá a touží po lásce. Tajně obdivuje Charlieho, který chodí kolem jejího domu každý den již několik let. Díky lásce k hudbě, chodí Katie po setmění hrát na kytaru na nádraží. Když jí tam jednoho dne spatří Charlie, začne se o ní zajímat až se do ní zamiluje. Netuší však jakou má nemoc a ona nechce pokazit jejich společné zážitky. Prožívají tedy krásné okamžiky do chvíle, než se jednoho rána po večerním výletě vzbudí na pláži a Katie zjistí, že vychází slunce! 70% ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $2,8milióna║Tržby USA $9,561,064 ║Tržby Celosvetovo $27,365,467▐ Mladý Schwarzenegger to slušne ustál, Bella Thorne je v pohode. Dejovo je to také už dosť schematické tieto romantické dramatické príbehy o mladých, hrá to aj na emócie ale vďaka ústrednej dvojici to je pozerateľné, dokáže to zaujať, neotráviť. /70%/ ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Som trochu bezradný. Balansujem medzi „tri“ a „štyri“. „Tri“ za to, že ten príbeh sa verne drží klasických šablón. „Štyri“ za dvojicu B. Thorne / P. Schwarzenegger, u ktorej vidím tú chémiu, ktorú taký film / príbeh potrebuje. Po prvom videní a plných emócií (možno ešte čistá láska naozaj existuje) som sa priklonil k väčšiemu „počtu bodov“. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)
  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)

Reklama

Reklama