Reklama

Reklama

Profesionální MMA zápasník Wes Baylor bojuje v ringu se svým kamarádem Jonnym Sutherlandem, přičemž Jonny v tomto zápase po sérii Wesových úderů umírá. Baylor je zdrcený ze smrti kamaráda a odjíždí do Thajska. O šest měsíců později ho stále pronásleduje Jonnova smrt, ale živí se jako zápasník v ilegálních zápasech. Po jednom z nich kontaktuje Baylora muž jménem Aldrich, který mu nabízí milion dolarů, pokud se zúčastní jednorázového zápasu v Myanmaru. Baylor souhlasí. Po příjezdu na místo ho ale čeká překvapení, protože se stává obětí smrtícího lovu, který Aldrich organizuje běžně. Baylor dostane pouze láhev s vodou a opasek, který, aniž by o tom věděl, má uvnitř ukrytý GPS lokátor. Lovci, kteří mají Baylora ulovit, jsou Sofie, toreador Esparto, vývojář her Landon, Maduka, Jacob Texas Zimmling, Zimlingův syn Tobias, Aldrichova pravá ruka Madden a Aldrich sám. Baylor má dvě minuty na to, aby zmizel někde v džungli. Začíná tedy krutý boj o život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

V době, kdy jednoduchý akční snímek sotva pohledáš, si jen tak mírnix týrnix přijde Tvrdý terč 2, který je jasnou záplatou zvětšující se díry na trhu. Uznej sám: zlomený hrdina, který najde nový smysl života. Divoké honičky, překrásná exotická příroda, prvotřídní padouch, žádné dlouhé řeči, spousta bitek, sem tam i střílení, výbuchy... Co si přát víc. Bohužel, tím že se jedná o odflinknutý amatérský snímek, všechno výše uvedené celkem postrádá na síle. Přesto, ikdyž na tebe přijde kouzlem nechtěného smích, se dá film snadno dokoukat a jakýs takýs pocit hladu je uspokojen. ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Prostoduchý akčný film s niekoľkými sviežimi momentmi. Verím, že Scott Adkins je (alebo bol) veľký obdivovateľ Van Damma a určite si neurobil týmto filmom hanbu. Zároveň si myslím, že režisér Roel Reiné dobre pozná filmy Johna Woo (nielen pôvodný Živý terč), no napriek tomu nedokáže tak efektne natočiť ani jeden spomalený záber, či už sú to biele holuby alebo luk a šíp.. Síce sa snaží ako vie, ale výsledok je stále len priemerný. Trochu lepšie mu to ide pri nespomalených bojových scénach (súbojoch). Robert Knepper je slušnou náhradou za Lance Henriksena a Rhona Mitra vyzerá ako vzdialená príbuzná Seleny z Underworld (Kate Beckinsale). ()

Reklama

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Hudba, jako od Hornera, která mě přivítala na začátku mi vykouzlila úsměv na rtech. Dokonce i akční scény a nakousnutý příběh byl jako z 90tek. Obstojné obsazení, zejména padoucha by prostě ušlo. Nicméně, jak už to tak bývá, zejména u těchto filmů (B) je velice těžké udržet si jakousi pomyslnou laťku. Já vím, že zde jde hlavně o to se dobře bavit a na nic nemyslet, ale i tak je to téměř od poloviny jakoby odfláknutá či přesněji šité horkou nití. Nicméně je to obstojné Bčko, které hodnotím oproti ostatním novodobým Bčkům - protože ve srovnání s "hollywoodskou smetánkou" to je samozřejmě.......no Bčko přece. Možná by to chtělo vlastní kategorii pro tyto filmy, aby bylo snazší je porovnávat mezi sebou. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ten trapný pocit, když je 24 let stará jednička o několik tříd lepší film i přes paradox, že je to laciné akční béčko/céčko. Začátek vypadal ještě docela nadějně, hlavně díky ucházejícím soubojům (teda na laciné dvd céčko) ale jakmile přejede děsivý neherec Adkins do Myanmaru (po lopatě rozuměj do Barmy) tak se všechno sype. Nejdřív mě pobavili lovci...sebranka trapných déčkových herců v džínsech vod Levise a teniskách v čele s neskutečně trapnou Rhonou Mitrou, jejíž drsňačku jsem jí věřil asi jako Zemanovi milost Kájínkovi z neosobních důvodů a je úplně jedno, že je to pořád neskutečná mrdna. Akce by v tomto momentě ještě docela ušla, ale jakmile se na scéně objeví sloni a Barmanka teda Barmka která v pohodě uprostřed džungle na kterou zapomněl i starej sovětskej satelit valí plynně anglicky jde všechno už úplně do prdele. Začne hrát nějaká budhistická hudbička, šikmovočko se furt modlí a když se Asskins začne modlit s ní, už se mi chtělo jenom zvracet, stačilo aby si k nim přikleknul Johny Rambo a spustil ''když chceš válku vyhrát, musíš se válkou stát''. Celkově ten debilní děj kdy maník z UFC vytepe lovce s tunou zbraní včetně agenta CIA. Roel Reiné jé, to je jako René je mizerný režisér, který všeho všudy natočil dvě povedená vykradená céčka, jinak je to zoufalec bez špetky smyslu pro akci režiséra Johna Woo. Adkins není Van Damme a Knepper neni Henriksen a když na konci vytáhnul tu nepovedenou dřevěnou náhražku Henriksenova jednonábojového Thompsona, už sem se zvratkama skoro dávil. Debilita nehodná jména Hard Target.29%. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, zda má smysl něco psát. Takto promrhanou příležitost na zábavný béčko jsem dlouho neviděl. Nadějný obsazení, značka, lokace.... Adkins se rvát umí, to víme, Knepper určitě má xicht záporáka jako málokdo, ale jako totální bastard zůstal nevyužitej. Ne končím ten koment nechám na půl cesty, stejně jako tvůrci film.... 40 procent ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu nalezneme několik scén s bílou holubicí. Je to symbol, který odkazuje na styl Johna Woo, režiséra prvního dílu. (Yardak)
  • Katrina Grey (Kay Sutherland) pochádza zo Slovenska, z Ilavy. (ČSFD)
  • Při honičce na motorkách nemá Wes Baylor (Scott Adkins) na očích ochranné brýle. Ale při výbuchu střely z motorky je ve zpomaleném záběru vidět, že Wes brýle má. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama