Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (164)

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač castingově čímdál debilnější, až se za hlavu člověk musí chytat (v doprovodu debilních vysvětlovacích, de facto rasitických, smysl nedávajících keců od Lauren Schmidt v médiích a na sockách si tu hlavu rovnou urvat), tak kolem a kolem přece jen lepší než 2. série. Je tu míň nudných epizod, drží se to víc knížky (třebaže se kdo ví proč rozhodli nejvěrnějc adaptovat zrovna tu nejnudnější část předlohy), důraz je tu konečně kladenej vesměs převážně na ty zajímavý postavy... přesto si ale 3. série z tý předchozí spoustu neduhů přenesla - kupříkladu nesmyslný odskoky z akčních a napínavých částí do částí, kde se nic děje, což naprosto zabíjí jakýkoli pokusy o budování atmosféry a... inu... napětí. Celý to pak často působí jako rutinní pásová výroba bez pokusu o nějaký slušnější řemeslo. Což ještě notně doplňujou nesmysly ve scénářích, jako třeba Geraltovo (ne)vypořádání se s Riencem v první epizodě, kde jsem měl už doopravdický nutkání kousnout se do zadku, jak to nedávalo smysl. Nicméně je třeba ještě pochválit hudbu - aby ne, když se tentokrát přidal i Percival (toliko ke kecům, jak chtěj bejt odlišný od herní adaptace). ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fňuk - to vystihuje snahu vrátit se k předloze po tom, co z původního příběhu nic nezbylo. Nerozumím tomu, proč si tvůrci hráli na vypravěče nových (a mnohdy fakt plytkých, trapných a amatérských) příběhů, když se teď vrátili k tomu již vyprávěnému. Výsledkem je chaos. Ten, kdo zaklínače zná, je zmatený z toho pokrouceného světa, několikrát přepsaných charakterů postav a jejich motivů. Ten, kdo ho nezná, musí být zase zmatený z toho, že se nic nevysvětlí, nic nemá hranice ani pravidla. Scénář je nenápaditý, snaží se působit rafinovaně, ale přitom postrádá jakoukoliv návaznost a logiku. Chybí jasné směřování od A do B, nemáme totiž ani A ani B, žádný hlavní příběh, motiv, vývoj postav… nic. Je to prázdné a návrat k předloze už to nezachrání. Je mi líto Cavilla, měl to pro něj (a nás) být splněný sen, místo toho je to noční můra. A to si nikdo z nás nezasloužil. Jediné pozitivum je v tom, že mě tvůrci namotivovali k opětovnému přečtení knih… potřebuju si spravit chuť. ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

JAk by řekl můj zesnulý děda - "No do prdele chlapi!". Tohle je strašnej šajlak, tím se rozumí, že je to sračka jako řemen. Vůbec nechápu tolik povyku pro takovouhle sračku. Chápu, že pro fanoušky knížky tohle musí bejt naprostý šílenství. Já to teda nečetl, ale Kéla tvrdí, že je to ok a když to tvrdí Kéla, tak to tak musí bejt. POstavy zmateny, mezi nima nic nefunguje, pořád se tady jen kecá a kecá. Mrtě postav, zmatek. Strašný, poslední díl když skončil, tak sem nahlas zařval - Taková píčovina! ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„CIRI SVOJI MOC OVLÁDNE TEPRVE, KDYŽ POZNÁ SAMU SEBE. S NÁMI NAJDE SVŮJ OSUD…“ O málokterým seriálu toho bylo napsáno tolik, jako o Zaklínači. I diky tomu se to mohlo tak nějak vyprofilovat. Jakože ti, co znají předlohu jebou nějakej seriál, protože nemaj zapotřebí…. Nebo maj zapotřebí… (hejtovat). Já to nečetl. Četl jsem až ty názory - tvůrců, Cavilla, recenze… Mám na to svůj vlastní názor a ten zní – prostě kurva fantasy. Spousta politiky (třeba ten pátej díl…. mně se to líbilo!), změt dialogů, který ovšem nešustili papírem, ale bavili odhalováním úmyslů… Zaklínač nemusí bejt zákonitě o akci. Ovšem ta v šestým dílu byla perfektní a mohla by se jí chlubit kliďo i Hra o trůny! Asi si dovedu představit, že by to mohlo bejt lepší, ale … darovanýmu koňovi…Kurva, ale ten Cavill je perfektní vědmák!  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Přes všechny záporný ohlasy už byla potvrzena dokonce pátá série Zaklínače. Samozřejmě s Liamem Hemsworhem. 2.) Thx za titule „Eliška K. Vítová“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je napínavá, ale chaotická - až trochu moc se tu skáče z jednoho tématu na druhé a hlavní dějovou linkou je tu tentokrát politika. Pokud to člověk bude brát jako další příběh - bez přihlédnutí k předlohám - tak to má svou poutavost, napínavost a hlavně spoustu zajímavé akce. To co autoři sice pokazili na vyprávění příběhu trochu vynahradili jako obvykle krásným pozlátkem (vizuálem). ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Hrad, v ktorom sa Geralt stretne s príšerou, je inšpirovaný hradom Predjama v Slovinsku. (Ingtar2)
  • Třetí řada seriálu se natáčela ve Slovinsku, Chorvatsku a na severu Itálie. (raininface)

Reklama

Reklama