Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt převezme po jiném zaklínači rozdělanou práci v království, které terorizuje divoká příšera. Yennefer si zajistí magickou novou budoucnost, ale za brutální cenu. (Netflix)

Recenze (101)

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byla jízda..jasně holt né vždy to bude podle předlohy,ale ty změny nikoho zatím neurazí ba naopak furt umí navodit krásný pocit ze sledování. Povídka se Strigou patří k mé nejoblíbenější ze Zaklínačského světa a to jak zde byla prezentováno bylo WOW. Dá se říct že všechny vizuální a efektivní záležitostí byly zlepšeny a hudba konečna sedí do scén a má pád ne jako u pilotní epizody. Upřímně jsem strašně překvapen z tohohle seriálu. Už i Yen mi začíná se víc líbit a Triss s tou nemám sebemenší problém. Úžasná podívaná bezesporu zatím nejlepší díl. 100% ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynechání linky Ciri velmi pomohlo, takže epizoda nemá hluchou půlku stopáže. Linka Yennefer no, jak je ji zábavné sledovat, tak moc ničí logiku a fungování světa, že to snad ani není možné. Jsem rád za ukázáni fungování rady a za ukotvení v čase, ale vybírání čarodějky pro Nilfgaard, to je prostě nesmysl, stejně jako u Istredda v kostnici můžu jen nevěřícně kroutit hlavou. Jako na úhoře v minulé epizodě to naštěstí nemá. To byl bullshit nejvyššího kalibru. Linka Geralta je vskutku solidně zpracovaná povídka. Není z ní příliš osekáno, má dobrou atmosféru a i ta striga je vcelku ok. Co není ok je Triss a nemyslím ten hrozný casting. Triss je tam nacpaná velmi násilně a nesmyslně. Navíc tvůrci prachsprostě kopírují hry, od který se dostancují. Tam je Triss rádkyní Foltesta po určitých událostech, když už tam museli cpát postavu, co tam nemá, co dělat, proč tam nedali normálně Keiru, aby to bylo věrné knihám? V konečném důsledku to ale všechno bylo slušné. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V doterajšom priebehu jednoznačne najlepšia epizóda, Yennefer sa stáva Yen a jej premena v bratstve čarodejov (lóže čarodejníc sa dočkáme zrejme neskôr) je pastvou pre oči aj pre náročnejšieho diváka, rovnako tak v podstate prvý výraznejší úspech zaklínača pri snímaní kliatby. Dočkali sme sa doteraz najlepšieho boja v podaní Geralta a rovnako tak sa Ciri priblíži do lesa, v ktorom sa v Meči osudu spozná s Geraldom. Po slabšom úvode sa predsa len Witcher z Netflixu začína podovať viac na toho, ktorého všetci fanúšikovia Sapkowského poznajú. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Linka se strigou v pohodě. Ve hře však tuším následovala schéna kde se získala kartička :) Tance čarodějů a výběr mágů působil divně. Jak s huličského opojení. Yennefer ale v pořádku. Triss hrůza a děs. Po rajcovní zrzce z her ani památka. Místo toho bubák. Ani král bubáka nechtěl. Nelíbí se mě ale časový posun, kdy Geralt je tak o 40 let napřed před Yenn. ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celková kvalita sa postupne zvyšuje, dej ako taký už má prestáva mučiť nudou. Vzniká niečo ako náznak budovania atmosféry a napätia čo v predchádzajúcich častiach bolo úplne vylúčené. Divák sa pomaličky dostáva do toho, začína rozumieť a predpokladať čo sa deje alebo bude diať. Oveľa lepšie zvládnuté ako pilotné časti. Dúfam že v tom budú pokračovať aj naďalej. 6/10 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (9)

  • V knižní předloze Geralt (Henry Cavill) ví od Velerada, jak Striga vznikla, zatímco v seriálu se to dozvídá postupně. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama