Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manhattannem obchází děs a hrůza. Místní detektiv se pouští do vyšetřování, při kterém jde vždy o stejný zločin, a to znásilnění mladých dívek. Jediným vodítkem je neznámá látka, která se na obětech vždy nachází. Postupem času se odhaluje hrůznost celého případu, dívky jsou znásilňovány mimozemským vetřelcem, kterého nebude tak lehké zastavit. (Chupacabre)

(více)

Recenze (17)

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Ak máte pochopenie pre B-čkové filmy, ktoré sa navyše berú strašne vážne mali by ste dať Breeders šancu. Mimozemštan (chlapík v gumovom obleku) znásilňuje panny, ktoré sa veľmi radi bezdôvodne vyzliekajú, či už v kuchyni alebo pri aerobiku, aby nakoniec skončili všetky spolu pokryté mimozemským semenom. Škoda, že počiatočnú zábavu vystrieda nuda, navyše to nie je ani trochu sexi, kedže režisér je herec/režisér gay porna. Naštastie niektoré hlášky sú nezabudnuteľné (Dr : "Their flesh has been burned by some kind of acid." Cop : "LSD ?") (Cop: "You're not dead, you're alive, if you're alive you can remember...") ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak chcete ako žena prežiť, potrebujete deflorovať. Panny to nemajú ľahké, nielenže sú najvyhľadávanejšou pochúťkou miliardárskych šejkov, ale najnovšie aj mimozemšťanov. Otrasné 80´s céčko so zaspatou atmosférou, vražednými hereckými výkonmi ( herečka hrajúca dr. Gambleovú, je krásna tak, ako nevie hrať, tzn v oboch prípadoch neskutočne ) a slabými trikmi. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Hele-jako úplná katastrofa to není, ale více než 2 ze mě nikdo nevytříská. Námět s nevyužitým potenciálem, občas hezká maska (no-asi jedna), zástup holek na prvoplánovou svlíkačku a mimozáběrovou znásilńovačku (fakt hezká mi přišla jen jedna-zbytek je taková nižší kategorie :D ), příšerné herectví (fakt maras), dementní dialogy, mimoidní hudba(jakože hrající tak něják mimo kontext).. a je to dlouhé, nudné a nakonec i beze smyslu.... Jednou stačilo. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Trashový patlal Tim Kincaid spřádá svou bizarní parafrázi na slashery, kde vraždění sériovým vrahem nahrazuje oplodnění mimozemským bubákem. Absence jakýchkoli filmařských vloh, od citu pro tempo po vedení herců, Kincaidovi nebrání v tom, aby svůj deliricky zmatlaný potrat nemohl zjevně myslet vážně. Díky tomu na publikum z úst toporných aktérů valí moralizující proslovy a nechává je vše, včetně oněch monologů urputně prožívat. Také ale moc dobře ví, že jeho žánrově přestřelená exploatace nebezpečích nočních ulic osmdesátkového New Yorku potřebuje náležité divácké atrakce. Proto film překypuje záběry nahoty, byť díky dobové preferenci slunění se v bikinách vyznívá spíš jako absurdní promenáda v průhledných plavkách. Vše pak korunuje závěrečná sekvence, u které prázdné výrazy aktérů dokládají, že se protizáběry točily zvlášť a herci tak vlastně vůbec neví, na co a jak mají reagovat. Chtělo by se říci, že "Breeders" sálají edwoodovskou naivitou, ale spíše po ní závistivě pokukují z hájemství neumětelské imbecility, což spolu s rozporuplnou premisou může snižovat úroveň nezamýšlené zábavnosti snímku. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

[trash] Asi tak dvadsaťročná (!) doktorka a asi tak 21-ročný policajt. Obaja z najhorších hercov vôbec. 3-5 minútové scény gymnastiky full naked, sprchovania sa, a tak, a potom vždy príde ten hnusný hmyzácky mimozemšťan a znásilňuje. Bublajúca koža, telesné deformácie, alien so zubatou vagínou namiesto oka, rozkošne debilné dialógy .. Film aký som vždy chcel vidieť ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama