Reklama

Reklama

Ring 2

  • Japonsko Ring 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Už jste slyšeli o videozáznamu, který je lepší nikdy nevidět? Zatím každý, kdo ho zhlédnul, do týdne zemřel v záchvatech hrůzy. Jste v nebezpečí, i když se o něm chcete dopátrat něco víc! Stejně jako odvážná Mai Takano, která se snaží zjistit okolnosti smrti svého přítele Ryuji. Brzy se dozvídá o dívce Sadako, která zemřela před mnoha lety, ale její vražedný duch stále žije a neúnavně hledá další oběti. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Theraphosa 

všechny recenze uživatele

Tak zaprvý- hlavní hrdinka není žádná hrdinka, ale nána s otevřenou papulí a dětským výrazem ve tváři. Za druhý, tohle byl horor?! To mě teda Japonci moc moc zklamali. Čekal jsem že po tomhle nebudu moct usnout, ale nic se nekonalo, bohužel. A konečně za třetí, to se ani nedá nazvat dějem, do první půlky fajn, pak se to ale tak moc zbytečně komplikuje že sem nevěděl chvílemi kdo je kdo. No a to nejlepší na konec. Je až nechutné, jak do očí bije ta nezkušenost herců. Lekali se dřív, než se vůbec něco začlo dít- příklad je zhasínající lampa a rozzářené oči detektiva (nebo kdo to vlastně byl) ještě předtím, než se vůbez začnou dít tyto haluze. No děs... 15% ()

mankamanka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ani nepotřeboval hromadu počítačových efektů, aby mě dokázal děsit k smrti. Stačila mu atmosféra. A ta by se dala krájet. Jako milovník knižní předlohy jsem navíc musela ocenit, kolik si z ní film vzal. Tenhle díl pro mě daleko předčil první, a americkou verzi taky nechává hodně za sebou. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát lepší než americká předělávka -i když- je každý film dost o něčem jiném. Ale - děsivost přítomná, i když nejistota z neznámého je už definitivně pryč, zato u tohohle originálu je narozdíl od remaku divák v napětí udržován tím, že se postupně odhalují nová fakta a skutečnosti, i když, jak už jsem psal, člověk má zkušenosti s kazetou i dívkou z telky. Stručně řečeno - vyplácat všechny náboje hned ze začátku se nevyplácí. Pamatuj si to laskavě, Hideo! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatné pokračování. Jeho děj je sice řekl bych jakoby víc roztříštěný, ale přitom na mě film působil ucelenějším, vyrovnanějším dojmem, kompaktněji, než předchozí díl. Atmosféra je určitě víc horrorová než u jedničky, ale scénu Sadako lezoucí z televize se trumfnout nepodařilo. A i když mě konec moc nebavil, dám čtyři, protože horší než první díl to určitě nebylo. ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Některé věci z prvního filmu rozvádí do větší šíře. Občas film zajímavě pracuje se známými fakty, ale většinou (hlavně na konci) mění základ, na kterém byl postaven předchozí díl. Pravidlo, že ten, kdo uvidí videokazetu, ji musí pustit někomu jinému, aby se zachránil, zde má různé odbočky. Tím se příběh ještě více komplikuje a divák v tom pak má místy guláš. Kdyby závěrečná scéna byla alespoň stejně tak děsivá jako v jedničce, byl bych ochoten přihodit ještě jednu hvězdičku. Nejpůsobivější "kruhovskou" scénou je ta ve střižně (nebudu dále prozrazovat). Ve filmu je ještě pár takových špeků, ale i přes to se mi koncentrace hrůzy zdála docela řídká. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama