Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tokio boj se! Toxie přichází! Dobrodružství pokračuje. Ďábelská korporace Apocalypsa, s.r.o. plánuje přetvořit městečko Tromaville v obří chemickou továrnu. Odláká proto hrdinného obránce utlačovaných do Japonska, aby tam hledal své kořeny. V Tokiu se Toxie setkává nejen s otcem, ale s i nepřeberným množstvím zla, které je nutné vymítit. Ale obyvatelé Tromaville mezitím zoufale postrádají svého toxického mstitele... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Slasher 

všechny recenze uživatele

[TROMA] Toxie hledá taťku v Tokiu, zatímco mu ďábelská společnost Apocalypse Inc kurví jeho rodné Tromaville. Dvojka na první díl prostě nemá, špičková je jen první čtvrthodinka. Tohle už nikoho tak nešokuje ani tak nepobaví, ale tak zase špatný to není. Krvavý efekty jsou na tom moc dobře, podle mě o dost lépe než u čtyřky (zvlášť povedená je vražda týpka v kolečkovym křesle). Průměrná zábava. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Dvojku jsem viděl po čtyřce, ale v podstatě bych mohl napsat to samé. Parádní rozjezd se připoměl během celého filmu tu a tam, čili u mě ve stejném žánrů masakrovaných Béček stále pokulhává za Planetou Terror. PS: 1) Polívku z Japonce bych si docela líbit. 2) Spoiler: K bitvě mezi Melvinem a černochem na druhém snímku vpravo nedojde, protože černoch pospíchal na hodinu klavíru. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Scénář jedničky taky museli parkrát promáchnout v záchodu, než ho použili, to je jasný, ale scénář Toxickýho mstitele 2 museli ze záchodu rovnou vytáhnout, tohle opravdu neni důstojný pokračování, který by se mohlo hrdě hlásit k prvnímu dílu, tohle je totální sračka a šaškárna, kde je Toxie neustále za kašpara a jeho protivníci jsou ty nejretardovanější dementi široko daleko. A navíc, aby toho nebylo málo, tak Toxie už neni nepřemožitelnej supersilnej hrdina, ale tady s nim zamete i nějakej sumo, což teda hodně zamrzí a navrch tu je pramálo brutalit a to i kdybych odpustil všechno ostatní, tak tohle fakt ne. ()

melkor323 

všechny recenze uživatele

Toxický mstitel je jeden z najrozporuplnejších filmov, aké som kedy videl. Uplne ho vystihuje hodnotenie 50 percent. Polovica ľudí ho celkom žerie, druhá polovica absolutne zatracuje. Ale preboha, nemohol by som mu dať odpad..... Zosumarizoval by som to asi takto: Je to taká krávovina, až je to dobré.... ()

headcrab 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla opět strašná chláma, Lloyd a Michael ze sebe chrlí jeden nápad za druhym až je z toho zase slušná jízda.Možná pár scén zbytečně natahovaných a ty, kde nefiguroval Toxie, byly docela slabý, ale jinak je to prostě neskutečně ulítlej humor, kterej mám rád.Tvůrci si z toho dělaj absolutní holubník a tvoří jak se jim zlíbí, totální anarchie.Úvodní scéna byla naprosto dechberoucí, jenom škoda, že obsahuje téměř většinu gore z celýho filmu, ale jak už jsem řekl, většina "fragů" dál ve filmu byla funny i bez krve :).Lucky for you, it`s time for my.....piano lesson! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Film se dokonce představil i v americké kinodistribuci. Přestože měl premiéru v pouhých 15 kinech, dokázal vydělat na 800 000 amerických dolarů. Rozpočet se přitom vyšplhal v tehdejší době na úctyhodných 2,3 milionů amerických dolarů. (gogos)
  • Michael Jai White v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)
  • Natáčení probíhalo v New Yorku a Tokiu. (gogos)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama