Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tokio boj se! Toxie přichází! Dobrodružství pokračuje. Ďábelská korporace Apocalypsa, s.r.o. plánuje přetvořit městečko Tromaville v obří chemickou továrnu. Odláká proto hrdinného obránce utlačovaných do Japonska, aby tam hledal své kořeny. V Tokiu se Toxie setkává nejen s otcem, ale s i nepřeberným množstvím zla, které je nutné vymítit. Ale obyvatelé Tromaville mezitím zoufale postrádají svého toxického mstitele... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Slasher 

všechny recenze uživatele

[TROMA] Toxie hledá taťku v Tokiu, zatímco mu ďábelská společnost Apocalypse Inc kurví jeho rodné Tromaville. Dvojka na první díl prostě nemá, špičková je jen první čtvrthodinka. Tohle už nikoho tak nešokuje ani tak nepobaví, ale tak zase špatný to není. Krvavý efekty jsou na tom moc dobře, podle mě o dost lépe než u čtyřky (zvlášť povedená je vražda týpka v kolečkovym křesle). Průměrná zábava. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Stejne jako v pripade prvniho dilu skvela zabava. Jedinou vytku mam k prilis mnoho minutam ztracenejm poflakovanim po Tokiu a vyptavanim se po fotrikovi, to totiz moc pripomina normalni film a neni to moc zazivny. Jinak uvod a konec neskutecnej masakr a nektery sceny v Tokiu taky silena rezba. A co se tyce jednotlivejch zaporaku, to je naprosta lahudka, kazdej vypada jinak a je to jeden uchylak za druhym. Proste jsem se skvele bavil. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Scénář jedničky taky museli parkrát promáchnout v záchodu, než ho použili, to je jasný, ale scénář Toxickýho mstitele 2 museli ze záchodu rovnou vytáhnout, tohle opravdu neni důstojný pokračování, který by se mohlo hrdě hlásit k prvnímu dílu, tohle je totální sračka a šaškárna, kde je Toxie neustále za kašpara a jeho protivníci jsou ty nejretardovanější dementi široko daleko. A navíc, aby toho nebylo málo, tak Toxie už neni nepřemožitelnej supersilnej hrdina, ale tady s nim zamete i nějakej sumo, což teda hodně zamrzí a navrch tu je pramálo brutalit a to i kdybych odpustil všechno ostatní, tak tohle fakt ne. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Totální propadák, který je absolutně o ničem, kde vtípky jsou totálně vymaštěné a směšné, kterým se nikdo normální nemůže smát. S jedničkou se tohle nedá srovnávat, tohle byla prostě hrůza, která málem spadla do odpadu. Možná k tomu špatnému hodnocení přispěl i Řiťka dabing, který byl také otřesný. (14.4.15 cz/pc) ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Ze začátku filmu jsem jenom kroutil hlavou, film je fakt příšerná patlanina, která postrádá absolutně smysl. Po chvilce jsem přistoupil na hru a docela smál, určitě k tomu přispěl i „skvělý“ český dabing, kdy Toxického Mstitele dabuje snad desetileté dítě před pubertou, ještě že má film pár fakt už nyní kultovních scén, jako například lis vozíku, rybí nos nebo toxický sex ;-) herci jsou úplně strašní, zde vypadají a hrají jako praví neherci ;-) 3-4/10* Objektivní hodnocení by bylo ještě horší, ale…. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Původní sestřih měl 4 hodiny, a tak se Studio Troma rozhodlo z celého natočeného materiálu vytvořit dva filmy. Toxický mstitel 2 byl představen 24. února 1989, Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho (1989) pak 24. listopadu téhož roku. (gogos)
  • Toxický mstitel se představil kromě své vlastní série i v mnoha dalších projektech studia Troma. Nejobsazovanějším hercem do této role byl Ron Fazio, který si zahrál v Toxický mstitel 2 (1989), Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho (1989) a The Troma Systém (1993). (gogos)
  • Natáčení probíhalo v New Yorku a Tokiu. (gogos)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama