Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Ten hlavní nápad pořadu není špatný, jenže má jednu obrovskou trhlinu. Vidět napodobování světoznámých zpěváků zrovna herci a herečkami, není vůbec zábavné. Proč? Protože jsou to herci. Je to JEJICH PRÁCE - napodobovat někoho, takže už předem víte, že výsledek bude přinejmenším aspoň fajn. Kdyby to byli lidi z ulice, budete se bavit nad tím, jaké je někdo neskutečné dřevo, jak se ztrapňuje a naopak jásat nad někým, jak to bravurně zvládl. Taky přišel tenhle pořad po všech těch Superstár a talentech, takže systém >přednes - porota< už je trochu vyčpělý. P.S: Ta Čvančarová už neví, na kterém programu by ty svoje velké kozy ukázala. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

To je tak neskonale humorné, že značná část odpadů je tu od lidí, kteří dávají tři až pět hvězd takovým zhovadilostním kravoiditám, jako jsou například lip sinc battley US provenience... To samo o sobě značí jistou tupost ve výsledném hodnocení. Holt mají někteří lidé problém s tím, že na nově vzniklo něco, co nenutí vaše vlastní krvinky opustit vaše vlastní tělo, nebo fakt nevím - tohle je prostě nijak neurážející, komorní estráda (což není sprosté slovo), kde si lokální celebrity hrají na globální celebrity... Nebo na Honzu Nedvěda a podobné místní piškuntály. Na celé díly vím, že koukat nebudu (koneckonců tv jsem už před rokem vyhodnotil jako nepotřebnou a tak udělal místo čajovým konvičkám), ale jednotlivé ukázky si pustím vždy mile rád, neb práce maskérů je výtečná a pakliže mají účinkující pouhý týden na přípravu, je jejich výkon obdivuhodný a co mě baví nejvíc, mnozí zúčastnění ukazují své talenty herecké, které byli spíš tušené (Rychlý), nebo jsem o nic neměl ani páru a hluboce se za to omlouvám (Pazderková). Prostě mě existence takového pořad nijak neurazí a na nějakej výsek se docela rád kouknu. ()

Reklama

Hennes 

všechny recenze uživatele

Jako pořad nic zajímavého. Sebrat pár hotových umělců co umí zpívat, zas není takový problém. Tím nesnižuji jejich umění a schopnost interpretovat jiného umělce, ale hlubší smysl tohoto pořadu mi uniká. Celý večer se mezi sebou jakoby soutěží a pak Nova velkoryse věnuje šek na pár tisíc potřebným lidem a kdoví jestli to někdy dostanou. To jim můžou dát ty prachy co stojí ten pořad a bude to lepší. Ale neodpustím si ty 2 hvězdy jako ocenění maskérům. Jejich práce je špičková. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Přepnu a vidím Bořka Slezáčka jako Cher. Takto: vidět jenom Bořka Slezáčka je už peklo nejrozpálenější. Ovšem vidět ho krákat rádoby jako Cher, to prostě nechceš!!!!!!!!!!!!!! Jednu hvězdu téhle trapárně nechám. Protože kdysi mě fakt pobavil Rychlý jako Nedvěd a Cina třeba s Fialovou to rozbalili taky zajímavě. To už jsem ovšem viděla jen konkrétní vystoupení na YT, poněvadž toto sledovat jako celý večerní pořad včetně reklam, bylo nad mé síly. Ačkoli se nebráním jakékoli kravině, mantinely nepustily. V současnosti je to ale odpad totální, na který se už více nechystám. Ono by to nemuselo být až tak zlé, pakliže by nové řady dávali jednou za řekněme tři- čtyři roky? Konkrétně formátu takovéto zábavy by to jenom prospělo a natahali by se tam lidé, kteří něco opravdu umí ve výrazně vyšší koncentraci. Povětšinou široké veřejnosti méně známé tváře jsou velice šikovné a může to být pro ně vstupenka do našeho malého filmového Brčálníku. Jo a jinak, když by byla chuť se fakt od srdce zasmát, dobrý byl i Roman Vojtek jako Bee Gees. U jeho nástupu se nenormálně řežu a prodlužuju život, konečná.... :))))))))))))) ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Neznámá tvář se známou maskou a písničkou. Nemyslím, že první byla slepice nebo kuře, prvním stvořením byla nepochybně talentová soutěž. Po té nešťastné lapálii se zakázaným ovocem začala zvířena o 106 šplhat vzhůru po potravním i pohlavním řetězci a Adam s Evou se prali o to, kdo je větší pako, a čí je to vina. Zpěvácká klání moc nesleduju, protože si u nich připadám stará. O cca polovině soutěžících jsem nikdy neslyšela, porota je do počtu a moderátor působí jako bukanýrský mameluk, který má vycházku z 60. let. Písničky sice většinou znám, ale zase bývám šokovaná vizáží jejich interpretů. V pravěku holt YTB nebylo. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • Herečka Jitka Schneiderová, která čtyřikrát odmítla nabídku účinkovat v pořadu, se nakonec nechala přemluvit a vystoupila v páté řadě. (Duoscop)
  • Vítěz pořadu dostane šek na 50 000 Kč, které musí darovat na dobročinné účely. (ČSFD)

Reklama

Reklama