Reklama

Reklama

Dark Signal

  • USA Dark Signal
Trailer 2

Recenze (4)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Velšské béčko kombinující slasher a duchařinu? Proč ne, nemám problém s experimenty, v případě "DS" ale zůstala duchařská stránka až trestuhodně nevyužita (i když jedna lekačka byla se sluchátky na plné pecky vážně brutální;-)). Film stál nula nula prd, což se bohužel odráží především v klíčových scénách, zarážející ovšem je, že pouze v některých. Jak je možné, že vyhození kolene z kloubní jamky vypadá tak mizerně, když o necelých 5 minut dříve vypadalo rozšmelcování hlavy obřími kleštěmi tak dobře? Nechápu. Po celou dobu jsem navíc měla pocit, jako by si režisér-scénárista nebyl ani na place jistý, co chce vlastně natočit. Rozuzlení každopádně nečekané (čas je relativní, jak by řekl Einstein :-)) a pár scén se mi líbilo dost, viz příjezd Laurie na radiovou stanici nebo závěrečný fight. Z herců se mi nejvíce zamlouvala Siwan Morris (Laurie), nejméně pak Joanna Ignaczewska (Kate), která byla svým neherectvím možná až otravná a Gareth David-Lloyd (Ben) byl důvodem, proč jsem si "Dark Signal" koupila a zhlédla, takže tam bych byla příliš subjektivní.;-) Nelogičnost některých scén raději ani nebudu komentovat a proč je přes filtr prohnaný jen finální souboj, by mě taky zajímalo. 2,5*. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Cestičky okatej poľskej imigrantky a okatej anglickej DJky sa v jednu noc začnú spájať; po tom, ako sa duch zavraždenej ženskej zamieša do rádiových vĺn. Zvláštny nápad - zvláštny film. Má to niečo zo slasheru, z gialla, aj z duchárskeho hororu a do diania zapája dosť postáv a ich peripetií, čo každému sedieť rozhodne nebude. Ale odohráva sa to vo fajnovom prostredí anglického vidieka, audiovizuálna stránka je štýlová, miestami sa tvorí takmer hypnotická atmosféra a nájdu sa aj nejaké tie nevyhnutné ľakačky. Trochu horšie je to už s hercami, ktorí mi takmer všetci pripadali akosi mimo a obsahovo to tiež nevyznieva nejako vážne ani komplexne. Ale ako jeden neškodný, MALÝ NOČNÝ HOROR to vôbec nie je zlé. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Díky tomu, že se snímek odehrává na malém prostoru, má strašně málo místa k tomu, aby se dovedl roztáhnout, aby dovedl růst. I díky tomu zůstává atmosféra tak nějak naředěná. Je to dáno i klasickými postupy, kdy se ozývají hlasy, které by neměly být slyšet, jsou zde lidé, kteří mluví s mrtvými, apod. Tohle není něco, co vás ohromí, ale i tak má film sem tam něco, co vás může oslovit. ()

Reklama

Reklama