Reklama

Reklama

Boj o ředitelnu

(seriál)
  • USA Vice Principals
Trailer 2

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Temně komediální seriál od Dannyho McBridea a Jodyho Hilla, tvůrců seriálu Nahoru a dolů, vypráví příběh jedné předměstské střední školy a dvou lidí, kteří se úzce podílejí na jejím vedení. Danny McBride a Walton Goggins se představí v rolích Neala Gambyho a Leeho Russella, dvojice ambiciózních zástupců, kteří spolu svádějí velký boj o moc. Chtějí vystoupat na pomyslnou nejvyšší příčku poté, co se dlouholetý ředitel školy (Bill Murray) rozhodne odstoupit kvůli péči o svou nemocnou ženu. Když se ale o jeho pozici začne ucházet i doktorka Belinda Brownová (Kimberly Hebert Gregoryová), Gamby a Russel odloží své vzájemné rozepře stranou. Podle hesla "Nepřítel mého nepřítele je můj přítel" se spojí a vyvinou maximální úsilí, aby odstranili doktorku Brownovou, jedinou osobu, která má nejspíš opravdu na srdci nejlepší zájmy školy. A nehodlají si brát servítky. (HBO Europe)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (42)

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ Pay-TV PREMIÉRA: HBO = 18.7.2016, v pôvodnom znení s titulkami (české titulky: VLADIMÍR FUKSA)+ČESKOSLOVENSKÁ Pay-TV PREMIÉRA (s dabingom): ?.?.2016, réžia českého znenia = - Walton Goggins dokazuje, že má aj dosť nezanedbateľný komediálny talent a celkovo má tento seriál po pilote rozhodne dosť potenciálu na vytvorenie príjemnej letnej - a samozrejme aj McBrideovsky - vulgárnej zábavy. (19.7.2016) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S01: Já půjdu až tak daleko, že to prohlásím za geniální komediální skvost. Vezměte vidláckej "America, fuck yeah" humor se spoustou nadávek a la EASTBOUND & DOWN (oddíval jsem mezitím komplet až teď při téhle zámince), k jednomu arogantnímu idiotovi přidejte druhýho (jak McBride, tak rozzubený vlezdoprdelácký ultrazmrdský Goggins jsou špička), rozpoutejte zákeřnou špinavou válku o ředitele střední školy, okořeňte to super soundtrackem ve stylu old school videoher, sem tam zpomalovačky co brutálně sednou a hlavní dvojka si je vyloženě dává, a to není všechno. Je to drsná komedie, ale vlastně i slušný drama, příběh přináší různý dojímavý chvíle, závěr s váma celkem šokne, pro mě to byla čistá devítidílná radost a kolikrát jsem se smál jak dlouho u ničeho. 90% S02: Všech 18 dílů bylo natočeno jedním tahem, tím spíš nijak nepřekvapuje, že je tohle stejně kvalitní a nářezová záležitost. V mixu je pár nových postav, zase jsou tu nezapomenutelný scény, přišlo mi to skvělejší dramaticky, závěr slušná psychárna. Říkám klenot a moje nejoblíbenější komedie za roky, instant classic a viděl už jsem komplet snad 5x. 95% ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem se primárně začal dívat kvůli tomu, že v něm hraje Bill Murray - po prvním díle se ale ukázalo, že tahle motivace je celkem planá, vlastně tam má jen štěk. Takže jsme svou motivaci musel najít jinde a překvapivě jí byla psychologizace zprvu hodně plochých postav - na začátku pouhé sitcomové karikatury, jimiž jsou dány do vínku jen zkarikované a hodně přifouklé základní vlastnosti, jak ale díly běží, tvůrci se snažili tu plochost překonat a snaha o duševní vývoj hlavních hrdinů je celkem uvěřitelná a povedená - a na celé věci mě nakonec bavila nejvíc... A nosný je rovněž satirický prvek - ten zákeřný a neurvalý boj o ředitelnu je neotřelá demýtizace amerického snu. HBO prostě ne a ne mě zklamat! Mr. Gamby byl boží... :-) Série 1: 85% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

K recem o nastupci Eastbound & Down jsem byl lehce skeptickej, coz mi ale vydrzelo asi tak dve minuty, protoze tohle je zase ultimatni masakr. Namet je samozrejme tak akorat stupidni, jenze zatimco jinde by z toho mohlo bejt nudny drama nebo usmevna komedie, kde si budou reditel se zastupcema delat naschvaly, tady je to vsechno nekolikanasobne prehnany, takze ano, naschvaly si delaj, ale v naprosto ultimatnim meritku. Neuplyne ani minuta, aby se tu zvesela nenadavalo, dojde i na nejakou tu nechutnejsi nebo brutalni scenu, ale vsechno furt jeste tak nejak v mezich, kdy si clovek rekne, ze potkat takovydle hovada, jsou toho skutecne schopny a je to proveditelny. Postavy nastesti nejsou jen cernobily a zatimco v celym Eastbound byl McBride za dementa, tady se z neho postupem stane vlastne kladna postava a sympatak, ale nastesti ne moc. Celkove vetsina postav ma nejakej vyvoj, takze to nejsou jen plochy karikatury. No a dat ho do dvojice s Gogginsem byl skvelej tah, tenhle magor sice vypada jako kral buzerantu, ale dokaze McBrideovi skvele sekundovat a misty je dokonce zabavnejsi. Ostatni postavy jsou vicemene jen pozadi pro kokotiny, ktery dela hlavni dvojice, ale vlastne jsou vsichni fajn i slusne zahrany. Ja se bavil kralovsky, treti serii bych se rozhodne nebranil. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Pokud si někdo myslel, že Eastbound & Down už nelze překonat, tak ho Vice Principals velice rychle vyvedou z omylu. Tohle je totiž E&D na steroidech a 10 géčkách kokeše. Goggins nahrává McBridovy jako hovado, a spolu tak tvoří krásný pár těch nejpodlejších hovad v rámci celé sluneční soustavy ! SEN ! ()

Galerie (134)

Reklama

Reklama