Reklama

Reklama

Luxus na talíři

(pořad)
Trailer

Obsahy(1)

Česky, ale dokonale. Kuchařská show, ve které Robert Mikluš předvádí klasické české recepty, ale v moderním pojetí a z prvotřídních surovin. Záštitu nad pořadem převzal Pražský kulinářský institut (Roman Vaněk a Zdeněk Marcín). (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Hm tak jsem si opět naběhl, nechal se nalákat vysokým hodnocením a ztratil trochu času ze svého života. První problém: nedívám se na pořady o vaření, na rozdíl od většiny národa mě to nebaví. Druhý problém: to, že je to parodii, je docela poznat, ale bohužel ne podle toho, že je to vtipné. Třetí problém: srovnávání s Českou sodou (i s čímkoli vtipným) je úplně mimo. Čtvrtý problém: absolutně nic to nepřináší (zábavu, poučení, ... možná místo pro reklamu a sponzory), tzn. je to k ničemu. Za každý problém jednu hvězdu dolů. Poslední zbylou nechávám jen proto, že jsou pravda i horší věci. ()

gonga odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou by to možná bylo vtipné a ano,mnoho lidí se skutečně dalo napálit. Já nikoliv, přesto dávám odpad, za naprostou vyčerpanost po jednom dílu. Ano, ačkoliv jde o vtip, neznamená, že je povedený. A opakovat ten samý, navíc nepovedený, vtip x-krát? To si dali za úkol to točit dokud se v komentech budou vyskytovat lidi, kteří to nepochopili? Tak to bude do nekonečna, tupounů je všude dost, nejen v Česku, jak čéssfdí honibrci tvrdí. ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Můj první pocit, když jsem to náhodou zahlédla na streamu byl: "Co to je za troubu, že chce v dalším zbytečném pořadu o vaření učit lidi vařit svíčkovou?" Popravdě, ani nechápu, proč jsem si to pustila, asi jsem měla hlad. U krájení celeru, z něhož nás zajímají jen ta filátka, jsem začala hýkat smíchy, úprava masa mě už málem stála život, protože jsem se nezvládala nadechnout a to jsme to maso měli ještě pořád syrové! Uzení ryby ve druhém díle by z deprese vyvedlo i mladého Werthera a o malou destilační kolonu si Ježíškovi už před týdnem napsala většina mých kamarádů. Na tomhle pořadu je smutná jenom jedna věc. Spousta diváků nepobrala, že je to recese. Někomu zkrátka není souzeno poznat kouzlo kumquatové marmelády. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem si říkal, že tohle je fakt úlet, snad ještě větší, než šikula Míra. Robert mi přišel trochu víc úchylnější, jeho recepty stejně šílené, ale alespoň jsem si rozšířil obzor ohledně luxusnějších surovin. Kvalitativně je na tom Luxus na talíři podobně, jako Vaříme s Mírou, jako parodie na kuchařské pořady funguje perfektně, bavil jsem se fakt královsky. 8/10. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Herec s vizáží Pierra Tornada z Grand restaurantu pana Septima si s pomocí Romana Vaňka vzal na paškál českou kuchyni a já se při jejich práci bavím stejně tak dokonale, jak daný pán vaří. Každopádně musím pana Mikluše pochválit, jelikož svoji roli zvládá skvěle a člověk by ani neřekl, jaký má Roman Vaněk smysl pro humor. Moje hodnocení 80%. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno