Reklama

Reklama

Wynonna Earp

(seriál)
Trailer
USA / Kanada, (2016–2021), 34 h 42 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Emily Andras

Předloha:

Beau Smith (komiks)

Hrají:

Melanie Scrofano, Tim Rozon, Shamier Anderson, Katherine Barrell, Siobhan Williams, Greg Lawson, Kate Drummond, David LeReaney, Charles Andrew Payne (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(49)

Obsahy(1)

Wynonna (Melanie Scrofano) je drsňačka, která má vždy po ruce skleničku whiskey a na nohách pouze kovbojské boty. Hrdinka je pravnučkou slavného Wyatta Earpa. Bojuje proti démonům a dalším nadpřirozeným tvorům, k čemuž využívá své jedinečné schopnosti a dysfunkční skupinu spojenců, kteří ji pomáhají dosáhnout paranormální spravedlnosti. (Zdroj: http://www.serialzone.cz/) (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (8)

  • Katherine Barrell (Nicole) měla původně smlouvu pouze na 6 epizod, ale po kladných ohlasech diváků se stala jednou z hlavních postav seriálu. (M__)
  • Dominique Provost-Chalkley (Waverly Earp) zpočátku neměla tušení, že bude hrát bisexuální roli, to se dozvěděla, až když četla scénář pro druhý díl, kde se poprvé setká Waverly a Nicole v baru. Naopak Katherine Barrell (Nicole Haught) to věděla od první chvíle, protože její scéna na konkurzu byla právě tato barová scéna. (M__)
  • Dříve než Katherine Barrell získala roli Nicole Haught, ucházela se i o role Wynonny Earp a Waverly Earp. Po konkurzu však byla přesvědčená, že roli Nicole nezíská. (M__)
  • Greg Bryk (Jack of Knives) a Billy Bryk (Billy Clanton) jsou v reálném životě otec a syn. (M__)
  • Seriál je vytvořený podle stejnojmenného komisku, ve kterém však původně nebyly postavy Waverly Earp (Dominique Provost-Chalkley) a Nicole Haught (Katherine Barrell). Tvůrce komisků Beau Smith se je rozhodl do komiksů přidat. (Nykki)

Reklama

Reklama