Reklama

Reklama

VOD (1)

Léto je tu a s ním i nová práce a začínající láska. Nálada se ale mění ve chvíli, kdy Dustinovo rádio zachytí vysílání v ruštině. Will cítí, že něco není v pořádku. (Netflix)

Recenze (63)

boss123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvej časti pomerne fajn. Klasický úvod a predstavenie hlavných postáv. Deti z hlavnej party samozrejme vyrástli. Až na Dustina ten je akoby stále rovnaký. Len dúfam, že vzťahové peripetie sa nedostanú do popredia a viac sa nám predvedie zlo, ktoré prichádza do Hawkins. Takže prvá epizóda slušných 80%. Som zvedavý, ako sa to rozvinie ďalej. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj keď ma tieto zoznamovacie epizódy začínajú vo svojej podstate trošku hnevať. Taká povinná jazda, ktorú ozvláštňuje časový skok poskytujúci aj možnosti zmien v rámci postáv a ich vzťahov. Inými slovami, detská dospievajú, tínedžeri sa stretávajú s krutou realitou života. Je to celkom vítaná zmena. Vytvára priestor na mnohé vtipné situácie, ktoré ako si pamätám aj dostaneme. Medzigeneračné konflikty a vtípky poznáme už z predchádzajúcej série, ale tu dosiahnu vrchol. Mimo iného sa stretávame s fenoménom príchodu obchodného centra a nových reťazcov do malo-mesta, čo má naňho veľký vplyv. Nevraviac o tom, aká vďačná lokácia to pre scénografov ST, milujúcich kostými, svetielka a odkazy na osemdesiatky milujú. Pekné a zaslúžené 4* ()

Reklama

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod třetí serie je takový pomalý slepenec několika vláken, které se, věřím, začnou velmi rychle smotávat dohromady. Některé vedlejší scény jsou hodně dobré (bazén, supermarket), ale jsou to jen takové štěky. Kulisy 80. let jsou asi nejlepší doposud. Naopak co zatím vůbec nefunguje je temné napětí a děti. Naprosto ve všech filmech, kde se dětské osazenstvo začne projevovat pubertálně, tak je to průser a nemyslím si, že adolescentní scény ocení 13ti leté děti. Takže doufám, že to trochu nabere na otáčkách a temnějším směru, jinak zůstaneme na průměru. ()

doriana.g odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po jedné a půl epizódě: To teda ne. Už ve chvíli, kdy ta děcka ( hoši stále stejně a snad i víc rachitičtí a s mikádem, ale prý dospívající, páč líbající se) kvůli Be(L)zezubovi vyběhla kopec, jsem se zase nasrala. Byl tam pravděpodobně romantický pár - nejistý afroamerický hubený chlapec vypil všechnu vodu a jeho sebevědomá dobře živená Amazonka se na to celou dobu dívala a až pak mu vyplísnila. Já nevím. Možná je to v Americe jinak, ale holka jako tahle by ho v reálném životě logicky už po druhém loku usměrnila. Stačilo říct. A pak by bylo všechno v normálu. Ale ne, tady se dělají z černochů/mužů sobci a ze zrzek/žen ukřivděné kravky.... Navíc - ta děcka jsou čím dál ošklivější. A čím dál hůř hrají. Hlavně krvavá nudle, ta už je fakt nesnesitelná... A co nás čeká v druhém díle? https://www.csfd.cz/film/618049-my/prehled/ Trapas.... - Ukradené? Zaplacené? Netuším. Ale vím jistě, že na tuhle kopu sraček se už dívat nebudu. P.S. Je mi líto Winony a Davida, hrají tak hrozné hovna!! Ale chápu, prachy nesmrdí. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První minuty v Rusku, byly podobné jako první minuty v Chicago ve druhé sérii, ale problémem bylo, že Rusové se staly průměrným vyobrazením nepřítelské strany, kde nějaký Voloďa zabije hlavního vědce, téměř jen tak a to nepočítám tu musculidní parodii u bazénu, je tohle komedie, nebo mysteriózní fantasy s prvky hororu? ... První díl mě velmi zklamal... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Na tabuli je pět čárek. Když ale kolegyně uvádí skóre Steve Harringtona (Joe Keery), napočítá jich šest. (Duoscop)
  • V Sovětském svazu můžeme vidět ruský vrtulník Mil Mi-8, jehož sériový výroba byla zahájena v roce 1965. Patří mezi nejvíce vyráběné helikoptéry. Bylo vyrobeno přibližně 17 000 kusů. (J.F.B.)

Reklama

Reklama