Reklama

Reklama

VOD (1)

Léto je tu a s ním i nová práce a začínající láska. Nálada se ale mění ve chvíli, kdy Dustinovo rádio zachytí vysílání v ruštině. Will cítí, že něco není v pořádku. (Netflix)

Recenze (63)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvnímu dílu 3. série se dá ledacos odpustit, protože diváka připravuje na to, co se bude dít na ploše 8 epizod. Už teď je ale vidět, že se ZASE pojede to samé ve smyslu „otevřeme portál do jiného světa a El nás bude muset zachránit“. Navíc nám tvůrci představí Lusacovu nechutně otravnou sestru a taky totálně přehnané mužské obsazení v redakci, kde pracuje Nancy. Taky mě zajímá, jak tvůrci vysvětlí, že se odnikud zhmotní jakýsi podivný vír, který má připomínat chapadla hlavního bosáka z předchozí série. Jediná opravdu povedená dějová linka je zatím ta se zamilovaným párečkem a šerifem, který se je snaží trochu usměrnit. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu leto a naši hlavní protagonisti podrástli a miesto hrania videohier si cucajú pery. To však má jeden háčik! Hoppera, ktorý zaujme úlohu naštvaného rodiča. Osobne som sa miestami nudil. Neprišlo mi to už v ničom špeci. Už sa nejak vytratilo to mysteriózne čaro.  (#) ()

Reklama

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme se konečně dočkali! První díl třetí série do mě zase vdechl zpátky tu úžasnou osmdesátkovou mood a hned jsem měl chuť si otevřít Coke. Stejná parta dětí, co dětí, teenagerů, nová dobrodružství. A když diváka už nebaví hlavní a opakující se zápletka, tak tu máme aspoň roztomilou Eleven cicmající se s Mikem. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, tak kdysi to bylo celkem zajímavý, ale pořád dokola? WTF!? Super debilní a nesympatický fakani, na to se fakt moc nedá koukat a jinak plný klišé jako prase... zase jsou klasický záporáci rusky mluvící pitomci, no jak jinak...že :( No zatím na úrovni pohádky pro poněkud zastydlé a retardované děti... takovej vostřejší Jů a Hele.... hmmm, no uvidíme. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už epilóg pred úvodnými titulkami dáva jasne najavo, akým smerom sa bude tretia séria uberať. Ide o klasickú uvádzaciu časť série, kde sme iba navnaďovaní na ďalší priebeh, vrátane cliffhangeru na konci. Každopádne som rád, že opäť má seriál trochu odlišnú atmosféru, než predchádzajúce dve série, kde bol ten rozdiel medzi nimi cítiť, čo ma osobne nijako neiritovalo. Takto na začiatok ťažko hodnotiteľné nejakými percentami, celok bude dôležitejší... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • V úvodu zazní z rádia píseň „Never Surrender“ od Coreyho Harta. (Kacitr)
  • Na tabuli je pět čárek. Když ale kolegyně uvádí skóre Steve Harringtona (Joe Keery), napočítá jich šest. (Duoscop)

Reklama

Reklama