Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladému tulákovi se naskýtá příleitost dobrého zaměstnání. Lákavá nabídka ho zatahuje do hry, která v něm probouzí skryté sklony k brutalitě. Teď se z něj stává monstrum poháněné silou msty. (JMP Films, s r.o.)

Recenze (35)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Určitě trkne snad již tradičně naprosto mimózní český název filmu. Ono ale i ten původní je trošku zavádějící a slibuje trochu něco jiného než divák nakonec dostane. Upřít filmu však nelze, že i když není nějak zvlášť originální a i na nějaké logické díry a nedostatky přijde řada, přesto zaujme. King of the Ants je opravdu zajímavý film. U některých scén se sice pousmějete, u jiných vám fakt zatrne a po jistou dobu je jeho sledování opravdu nepříjemné (v tom dobrém smyslu). Obsahově snad možná i podsprůměr, zpracováním a určitými scénami lepší nadprůměr. Nijak jsem se u toho nenudil. Což je u podobných snímků asi to nejdůležitější. Navíc je to všechno okořeněno silnou dávkou Kari. A to já rád :-). ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Když je za to dostatečná odměna, tak proč to neudělat.........., jenže, když to udělám a nedostanu odměnu ? CITÁT - Ty jsi můj kamarád, mezi náma vrahama........ Lehký začátek se pak zvrhává v docela slušné psycho. CITÁT - Sakra, došlo nám pivo......... Je zajímavé, kam nás zavedou životní osudové cesty a jak už to tak v životě filmů chodí, prostě se to stane. Povedené je to rozdělení respektive rozkouskování filmu. Nejdříve se snímek tváří jako thriller z prvky špionáže, pak je to psychoerotika, která vstupuje do fáze romantiky ( se sexem ) a pak je z toho hororové drama. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Spracovanie v rámci kvality žiadna sláva, samotný príbeh je pekne uzavretý kruh, no od vrážd ako takých by som čakal trochu viac. Do horor žánru by som "Krála temných síl" asi príliš netisol, no na thriller so slabšími, miestami solídne strojenými hereckými výkonmi, ktoré pripomínajú lacnejšie divadelné predstavenie to celkom ujde. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Rogue má pravdu, nie je to horror ani nič temné, iba banálny príbeh o pomste. V prvej tretine celkom poteší nepredvídateľnosť príbehu, zvyšok filmu /kde je už celkom jasné, vo co go/, pre zmenu odmení milovníkov gore scénok - len ich mohlo byť viac. Ďalší z tisíc a jeden filmov, ktorý nesklame ani nepoteší. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Film, u nás vydávaný za horor od tvůrce Re-Animatora pod temným názvem "Král temné síly", není bohužel ani horor, ani temný. A ani příliš dobrý. Žánrově se potácející slátaninu zachraňuje jen občasně se objevující Daniel Baldwin. Na tvůrce Re-Animatora slabota, na Stuarta Gordona posledních let lehký nadprůměr. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Charlie Higsona, který k filmu napsal i scénář. (Terva)

Reklama

Reklama