Reklama

Reklama

Z onoho světa

(seriál)
  • USA Beyond
Trailer
Mysteriózní / Drama
USA, (2017–2018), 14 h 17 min (Minutáž: 42–43 min)

Hudba:

Toby Chu

Hrají:

Burkely Duffield, Dilan Gwyn, Jonathan Whitesell, Michael McGrady, Romy Rosemont, Peter Kelamis, Patrick Sabongui, Erika Alexander, Eden Brolin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Mladík Holden Matthews, který se po dvanácti letech probudí z kómatu, objeví nové astrofyzikální schopnosti, díky nimž se ocitne ve víru nebezpečného spiknutí. Nyní se Holden musí pokusit přijít na to, co se s ním během uplynulých dvanácti let stalo, a jak žít ve světě, který se v době jeho nepřítomnosti tak výrazně změnil. Největší otázkou ovšem zůstává, proč se to stalo zrovna jemu? Zatímco si Holden snaží zvyknout na to, že je dospělý, tajemná žena jménem Willa ho varuje, aby nevěřil lidem kolem sebe. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

ČSFD 64%

iMDb 7,3/10

Negatívne komentáre: 2 - 3*.

 

Človek by čakal, že pôjde o priemerné Béčko, ale ono to vôbec nie je pravda. Tento seriál je úplná demencia naväčšieho kalibru. Po 10 epizódách mám pocit, že asi upadnem do kómy, a to potom nechcite vedieť, čo sa budú diať za zázraky! // odpad!!!

Uživatel DDCC smazal svůj příspěvek.

Alex126

Alex126 (hodnocení, recenze)

Řeknu to asi takhle, pokud vám není v rozmezí 10-14 let, bude těchto 8 hodin ztrátou času. Seriál není ničím zajimavý. Podprůměrné herecké výkony a otřesného B. Duffielda nevyrovnává ani sympatická seriálová Charlie Singer. Infantilní vztahy, nesmyslná zápletka a naprosto nedomyšlený vesmír. Nemá smysl ztrácet čas na promyšlenější komentář, seriál je ztrátou času a nemá jedinou přidanou hodnotu kromě pár úsměvných a pár graficky příjemných momentů. Za mě 15%, nevěřte IMDb.

Reklama

Reklama