Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (624)

Legas 

všechny recenze uživatele

Jako komedie s Rowanem Atkinsonem OK, jako parodie na bondovky KO. Pár narážek na 007 tu najdete: Aston Martin, MI7 a hudbu - téměř absolutní výčet snahy parodovat už i tak sebeparodického agenta. Když už z Atkinsonových úst neuslyšíte ani "English, Johny English", pak je jasné, že ta pravá parodie se nekoná. Nicméně se můžete těšit na zhruba 4 výtečné komické kousky, pár klasických beanovských grimas, jednu fekální nechutnost a pár trapností. Ááááááá, málem bych zapomněl - výtečný, opravdu výtečný John Malkovich jako padouch od "frantíků". ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že ten kdo očekává tuctovou parodii s nepřetržitým gejzírem gagů, bude bezesporu zklamán. Johnny English svým ztvárněním balancuje mezi sérií Růžový panter a trilogií Bláznivou střelou. Celkově to nemá tolik vtipů, kolik se očekávalo, ale zase to má perfektně natočené nejen komediální scény, ale i ty akčnější... ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Pro mě už klasika. V jednoduchosti gagů opírajících se o akční, špionážní a buddy-movie díla je krása. Ten Atkinson si ze sebe umí dělat srandu i tady, ne že ne. Pokud o něm něco víte, pro někoho plus nebo mínus, přikláním se k první možnosti. Nádherná a ne špatně hrající Natalie je fajn. Chápu, že ten Malkovich tady mohl někoho naštvat, ale pasáž s korunovací je gold! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// některé vtipy jsou opravdu kolosální, hudba, Natalie Imbruglia, -vtipů není zas tolik, občas až trapné, je to parodie/// V tuto chvíli jsme to viděl podruhé a docela obstojně jsem se bavil. Mohlo to být o hodně lepší, ale co, jakákoliv role Mr. Beana je přijatelná. Nehledě na to, že zpracováno je to solidně, vyniká hudba, jako z nějaké Bondovky. Ovšem když jsem to viděl poprvé, čekal jsem akcí nabitý film, ale hlavně film, který se bude brát vážně. Chtěl jsem prostě Atkinsona vidět v jiné poloze. Výsledek byl pro mě tedy velké zklamání. Dnes jsem však věděl do čeho du, a jak říkám, některé vtípky byly opravdu výborné, jen škoda, že jich nebylo více. „budeme se teď bavit vo hovně?“ :-)/// Celkem 69%/// ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ed Shearmur: 1. A Man For All Seasons ,2. Theme [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,3. Russian Affairs [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,4. A Man of Sophistication [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,5. Kismet ,6. Truck Chase [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,7. The Only Ones ,8. Parachute Drop [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,9. Pascal's Evil Plan [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,10. Theme [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack - Salsa version] ,11. Off The Case [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,12. Café Conversation [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,13. Into Pascal's Lair [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,14. Does Your Mother Know ,15. For England [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,16. Riviera Highway [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,17. Agent No.1 - Suave [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack,] ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • V Číně byl film uveden pod názvem "Mr. Bean tajným agentem“. (džanik)
  • Po uvedení filmu sa v novinách objavilo nepravdivé obvinenie, že Rowan Atkinson (Johnny English) utrpel poruchu a prihlásil sa na kliniku duševného zdravia. Denník Daily Mail, ktorý príbeh zverejnil, bol nútený ospravedlniť sa po vyrovnaní na Najvyššom súde v Londýne. (Arsenal83)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama