Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (624)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Je to za 4, ale je to o fous...přeci jen momentů, kde jsem se opravdu za břicho popadl, by se dalo spočítat na prstech jednoprsté ruky. Bráno globálně, spíše jsem se snímkem nenápadně proplížil s lehkým úsměvem na rtech (a to také samozřejmě není málo). Atkinson mi i v nehloupé poloze sedí, jeho výrazný akcent zbožňuju, herecky má rozhodně navíc než jen poskakovat před zrcadlem a dokáže utáhnout každou scénu s nadlidským PŘEHLEDEM. Vážnost v obličeji ála Jistě, pane ministře v kontrastu s vyplazovacími Beanovskými prostřihy tvoří vrchol britského humoru. Suššího než Sahara a ostřejšího než nůž vražený někomu do třísel. Velkým zklamáním je pro mě Natalie Imbruglia, příjemným naopak úděsná francouzština Johna Malkoviche :). Scénář je chytrý až běda, kamera je velice komorní (osobitá), film má to správné tempo a vůbec to všechno odsýpá, že člověk ani nepostřehne, že je o 100 minut starší. Celkově si Howitt drží stále laťku relativně vysoko a Atkinson by se naznačeného směru měl rozhodně držet... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Sympatická nadsázka, která se občas blýskne skvělým gagem (třeba English bloudící chodbami), ale stejně často ji hloupě nakopne nějaká trapnost nebo fekální zbytečnost. Ve výsledku tak jen elegantní průměr, který mě navzdory několika opravdu výborným scénám pobavil méně než před časem Růžový panter Steva Martina. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Mnoho filmů už parodovalo slavného agenta 007 ale tohle není to nejlepší. Čekal sjem více už jenom kvuli tomu, že si to střihl Atkinson. Ale jo, dalo se to, člověk sice čekal, že se bude smát od začátku do konce. Že i závěrečné titulky budou vtipné ale ono né. Párkrát spíše jen z donucení. ale skvělá úvodní píseň, proto 3* ()

predators 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie v hlavní roli s R. Atkinsonem, který jako agent MI7 sice nepředvádí své grimasy, jak je známe z krátkých filmů, ale zato působí, řekněme zmateně?:-) Je to komedie, která sice nehýří vtipem každou minutu, ale světlé okamžiky se jistě najdou a pro pobavení znuděného nedělního posezení s tetičkama a strejdama jistě postačí:-)60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Žabožrout ověšený anglickými korunovačními klenoty? To nesmí britská tajná služba NIKDY dopustit..! Těch opravdu vtipných scén je tu poskrovnu (např. narušení pohřbu), což lze vedle nenápaditosti klást především za vinu nevhodnému využití Atkinsona. Ten se sice umí brilantně pohybovat po obou koncích spektra inteligenčního kvocientu (takřka němý zaostalec Mr.Bean bavící mimikou a situačním humorem vs. sarkastický chytrák Černá Zmije, útočící na bránici svým rozeklaným jazykem štiplavého vtipu), ale jakmile se po něm vyžaduje něco mezi, málokdy to zafunguje. Na druhou stranu, kdo jiný by měl hrát nejlepšího agenta jejího veličenstva, než ten, kdo jí kdysi uštědřil naprosto ukázkové čelo. A navíc, pořád lepší, než Lazenby.. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • V Číně byl film uveden pod názvem "Mr. Bean tajným agentem“. (džanik)
  • V čase 28:46 drží Bought (Ben Miller) v pravé ruce zbraň, v následujícím záběru však posunkuje rukama a vidíme, že zbraň zmizela. (Iveet)
  • Scénka z cintorína je natočená na na cintoríne Brompton, ktorý bol zriadený parlamentom a je od roku 1852 prvým (a jediným) cintorínom v Londýne, ktorý je majetkom Koruny. (Arsenal83)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama