Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (624)

HAL 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zase koukatelný Rowan Atkinson. A kupodivu při tom ani moc nevykrádá Mr. Beana, spíš jen lehce kombinuje jeho nemotornost a nedomyšlenost jeho akcí s mírnou parodií na bondovky a další špionážní filmy. Přitom to ale není šílená parodie jako Žhavé výstřely a podobně, není vázána na nějaký film či scénu, spíše si střílí z žánru jako takového a dělá to velmi příjemným a nevtíravým způsobem. A jen minimum vtipů je trochu víc trapných a blbých než by se slušelo. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že ten kdo očekává tuctovou parodii s nepřetržitým gejzírem gagů, bude bezesporu zklamán. Johnny English svým ztvárněním balancuje mezi sérií Růžový panter a trilogií Bláznivou střelou. Celkově to nemá tolik vtipů, kolik se očekávalo, ale zase to má perfektně natočené nejen komediální scény, ale i ty akčnější... ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ed Shearmur: 1. A Man For All Seasons ,2. Theme [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,3. Russian Affairs [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,4. A Man of Sophistication [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,5. Kismet ,6. Truck Chase [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,7. The Only Ones ,8. Parachute Drop [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,9. Pascal's Evil Plan [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,10. Theme [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack - Salsa version] ,11. Off The Case [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,12. Café Conversation [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,13. Into Pascal's Lair [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,14. Does Your Mother Know ,15. For England [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,16. Riviera Highway [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack] ,17. Agent No.1 - Suave [Johnny English - Original Motion Picture Soundtrack,] ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Bean je mistr Bean, ale jako agent jejího veličenstva je naprosto nemožný, humor trapný, trapné hlášky, až moc jednoduchý příběh, průměrné herecké výkony. Ještě, že se k nám vrací pravidelně agent 007 (navíc v podání Craiga – reálný), podruhé bych se s Englishem docela nerad scházel, John Malkovich hraje s přehledem nejlíp a ještě křehká Natalie Imbruglia stojí za zmínění. Slabá komedie – 3/10*. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $28,082,366Tržby Celosvetovo $160,583,018║ Trošku kolísavá komédia, kde sa striedajú lepšie momentky s tými poslabšími, Rowan Atkinson spraví svoje, keď je pri chuti v svojej "tupej" podobe agenta, trošku hluché miesto tu je John Malkovich. taký priemer /60%/ ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • Scénka z cintorína je natočená na na cintoríne Brompton, ktorý bol zriadený parlamentom a je od roku 1852 prvým (a jediným) cintorínom v Londýne, ktorý je majetkom Koruny. (Arsenal83)
  • Film ve své domovské Velké Británii propadl, hitem se stal jen v zahraničí. (Indy21)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama