Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (624)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že ten kdo očekává tuctovou parodii s nepřetržitým gejzírem gagů, bude bezesporu zklamán. Johnny English svým ztvárněním balancuje mezi sérií Růžový panter a trilogií Bláznivou střelou. Celkově to nemá tolik vtipů, kolik se očekávalo, ale zase to má perfektně natočené nejen komediální scény, ale i ty akčnější... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná záležitosť, ktorá nedokáže spadnúť do trápnosti, aj keď sa o to miestami snaží. Ide tu skôr o celkovú pohodu ako nejaké výnimočne komické scény. Na pár veciach sa dá schuti zamiať, ale inak je to len "pohodovka"... ktorá poteší, ale mietsami aj pripomenie nevydareného Martinovho RUŽOVÉHO PANTERA... ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

To nám ten film utíká, když se člověk královsky baví, že? Rowan zde ukazuje, jaký je skvělý komediální herec. Jeho komedie já žeru a tohle je jedna z nich, je to vlastně nejlepší komedie s ním. Jako agent je naprosto špičkový, jako blbec je naprosto špičkový, jako kdokoliv je naprosto špičkový. Johnny dokonale vše vyšetří, všechno prověří, vše dá popořádku a dopadne zločince! Nechtěl bych být jeho protivníkem, to bych si rozhodně ani neškrtl. Shrnutí: Supeeeer film, už se nemůžu dočkat druhého dílu! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// některé vtipy jsou opravdu kolosální, hudba, Natalie Imbruglia, -vtipů není zas tolik, občas až trapné, je to parodie/// V tuto chvíli jsme to viděl podruhé a docela obstojně jsem se bavil. Mohlo to být o hodně lepší, ale co, jakákoliv role Mr. Beana je přijatelná. Nehledě na to, že zpracováno je to solidně, vyniká hudba, jako z nějaké Bondovky. Ovšem když jsem to viděl poprvé, čekal jsem akcí nabitý film, ale hlavně film, který se bude brát vážně. Chtěl jsem prostě Atkinsona vidět v jiné poloze. Výsledek byl pro mě tedy velké zklamání. Dnes jsem však věděl do čeho du, a jak říkám, některé vtípky byly opravdu výborné, jen škoda, že jich nebylo více. „budeme se teď bavit vo hovně?“ :-)/// Celkem 69%/// ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

"Neví, co je strach. Neví, co je nebezpečí. Neví totiž vůbec nic." - Teprve až nyní jsem se dostal k prvnímu dílu Johnnyho Englishe v originále a Malkovichova žabožroutská angličtina byla naprosto diametrálně odlišná od českého dabingu. Menší počáteční vsuvka! Film si vcelku humorným způsobem utahuje z anglických agentů a Rowan Atkinson dává britské tajné službě zcela nový rozměr. Bylo vtipné sledovat kolotoč Englishových failů, který se roztočil na počátku filmu a nezastavil se takřka ani během závěrečných titulků. Sem tam se našlo nějaké hluché místo - a ano: Atkinsonovi sluší více krátké gagy alá Mr. Bean - nicméně čas od času se na eskapády nejnešikovnějšího britského agenta rád podívám. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • Hoci to nebol pôvodný zámer, Natalie Imbruglia (Lorna Campbell) presvedčila štáb, aby nakrútil scénu, v ktorej jej postava sama riadi motorku Triumph. (Arsenal83)
  • John Malkovich (Pascal Sauvage) hovorí plynule po francúzsky. Takmer desať rokov pracoval v divadle v južnom Francúzsku. (Arsenal83)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama