Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (624)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nápad udělat z Mr. Beana obdobu agenta 007 je výborný. Nejen díky tomu, že tajný agent jejího veličenstva by měl být angličan, ale taky z toho důvodu, že by to mohlo být docela vtipné! A ono to občas vtipné je! Ale ne tak, jak mohlo! Často se Atkinson je blbě pitvoří a dělá ze sebe debila, což je skvělé u krátkých scének ale v celevečerním filmu se to rychle omrzí! Pár hlodů to ale zachraňuje a vychází z toho příjemná komedie s nejkrásnější Bondgirl všetkých čias! ()

predators 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie v hlavní roli s R. Atkinsonem, který jako agent MI7 sice nepředvádí své grimasy, jak je známe z krátkých filmů, ale zato působí, řekněme zmateně?:-) Je to komedie, která sice nehýří vtipem každou minutu, ale světlé okamžiky se jistě najdou a pro pobavení znuděného nedělního posezení s tetičkama a strejdama jistě postačí:-)60% ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson zostane u mna navzdy zaskatulkovany ako nemotorny smoliar Mr. Bean a preto som sa na väcsine scen aj v tejto komedii s chuti zasmial, ale to, co sa dialo poslednu tretinu prekrocilo vsetky hranice najdebilnejsieho scenara a to uz nedokazal zachranit ani Atkinson. Takze 60%... 19.06.2009 ___ Rowan Atkinson - (Johnny English) +++ John Malkovich - (Pascal Sauvage) +++ Tasha de Vasconcelos - (Alexandra) +++ Ben Miller - (Bough) +++ Greg Wise - (Agent Jeden) +++ Natalie Imbruglia - (Lorna Campbell) +++ Hudba: Ed Shearmur +++ ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Totální podprůměr a smutné zklamání - komedie, ve které v každé scéně odhadnete pointu dvě minuty předtím než přijde není pro mě. Tahle beanovská parodie na bondovky mi zatraceně nesedla a nic, zhola nic ji v mých očích neospravedlňuje. Za vším stojí předevšém opravdu MIZERNÝ scénář, ve kterém jsem našel pár (vlastně doslova PÁR - "uvolňovač svalů" a "Does your mother know?") dobrých gagů, které vůči zbytku působili vskutku jako perly v kupce hnoje. Ještě štěstí, že tam byla Natalie Imbruglia a Aston Martin - aspoň na ně byla radost pohledět. Cestu k filmu bych hledal jinudy, Rowane... 40% ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

(slabé tri) britský humor mám veľmi rád, oveľa radšej, ako ten americký, no tuto to nezafungovalo, johnny english nie je ako postava až taký výrazný a špecifický - v šarme a výstrednosti ho hravo porazí austin powers, v "nemehlovstve" a trapasoch inšpektor clouseau, a tak má english jediné šťastie, že bol obsadený veľmi talentovaným, zručným a vtipným komikom - rowan atkinson mimikou a časovaním tých mála fórou zachraňuje inak prekvapivo nudný scenár, pri ktorom sa doslovne musíte prenudiť prvú hodinu, aby ste sa aspoň trochu pobavili na záverečnej sekvencii korunovácie - no aj to len vďaka atkinsonovi. inak naozaj sklamanie a nevyužitý potenciál, čo sa týka ešte obsadenia: dal by som viac imbruglie a menej malkovicha a bolo by to ideálne. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • Ve filmu můžete v malé roli vidět i samotného režiséra. Peter Howitt je muž kterému Bough (Ben Miller) předává DVD, aby ho pustil do televize. (contrastic)
  • Scénka z cintorína je natočená na na cintoríne Brompton, ktorý bol zriadený parlamentom a je od roku 1852 prvým (a jediným) cintorínom v Londýne, ktorý je majetkom Koruny. (Arsenal83)
  • V úvodních i závěrečných titulcích zazní píseň „Man For All Seasons“ od Robbieho Williamse. (SONY_)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama