Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další animovaný film z dílny, která stvořila Shreka. Přišlo jaro a zvířátka se probrala ze zimního spánku. Zjišťují, že uprostřed jejich domova náhle vyrostla vysoká zelená věc - živý plot. Oportunistický mýval RJ se postaví do čela zvířátek (veverka, vačice, ježek, skunk, mýval a želva), která se rozhodnou svět ZA PLOTEM prozkoumat, což samo sebou způsobí řadu napínavých a zábavných momentů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (496)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Noaco...mě se to líbí...Je to dementní??Je to bez vtipu a nápadu? Pusttě si novodobého Loraxe a tohle je uplně perfektní stará klasika mezi animáčema(s nadsázkou).Můžu ho vidět pořád podobně jako Madagascar a tlemím se jako malé dítě.Není nic co by mě tak oslovilo a pohltilo zároveň.Třešničkou na dortu jsou perfektní animace,maličká veverka a luxusně autenticky zanimovaní lidé se svými náladami a přemrštěnými reakcemi. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Za plotem není v žádném ohledu vyjímečný film - na druhou stranu ale nemá žádné výraznější nedostatky. Svým způsobem je to dokonalý výrobek, protože scénář je dobře srozumitelný všem věkovým kategoriím a každý člen rodiny si v něm najde přesně tolik, aby odcházel příjemně naladěn - tedy jde o ztělesnění pojmu rodinný snímek. Roztomilé postavičky, které ale nepřekračují hranici kýče, humorné hlášky napravují dojem tam, kde se příběh sklouzává na hranice sentimentu při obhajobě rodinných hodnot. Přiměřená dávka angažované kritiky konzumní společnosti podaná v zábavném balení. Slušné tempo i dabing. Celkový dojem 75 %. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Něco s pointou, něco bez ní, něco s myšlenkou, něco bez ní.. Něco s humorem, většinou bez něho.. Uteklo to příjemně, vyběhly titulky, ale cosi tomu scházelo. Pro mladší diváctvo to bude každého druhého měsíce důvod, proč prositi maminku, aby jim pustila dvd, já mám bohužel dojem, že mě zase někdo podceňuje. Naleštěné a průměrné nic, které se ke mně napodruhé určitě nedostane!! Nic pro odborníky na výživu.. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Z dnešného pohľadu je animácia zvierat v pohode, ale na ľuďoch a prostredí ten zub času poznať výrazne. Nápad pre zápletku ma vlastne dosť bavil. Postáv veľa, ale väčšina bohužiaľ len krovie. Olizovanie intímnych partií bolo určite vrcholným momentom humoru. Za plotem je v podstate Toy Story s blchami, ale bez zábavných postáv. Nenudil som sa, to by som klamal, ale zajtra nebudem vedieť, že som to videl. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Dokedy ? Dokedy nás bude Hollywood bombardovať počítačovými animákmi, ktoré sú spravené podľa jednej schémy, objavujú sa v nich dookola tie isté charaktery, akurát v inom kabátiku ? Asi dovtedy, kým nedeľné kino pre celú rodinu bude „in“. Za plotom nie je dobrý animák. Je to film plný prevarených klišé s klasicky vymakanou 3D grafikou, film bez poriadneho príbehu s rodinno-mravoučným odkazom podaným tým najpovrchnejším a najprvoplánovejším spôsobom. Napriek tomu, že ako celok film nie je nič moc , niektoré časti celkom fungujú. Zasmial som sa totiž „až“ dvakrát – pri Hammyho speede a pri zmienke, že superskalpovač je nelegálny všade okrem Texasu. Obávam sa však, že ešte jeden až dva takéto animáky, a budem podobné záležitosti odpadovať. 3/10 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (16)

  • Vývoj filmu začal už v roce 1997, když studio Fox koupilo práva na komiks a chtělo vytvořit hraný film, kombinovaný s počítačově dotvořenými zvířátky. (imro)
  • Po střetu lidí se zvířaty odváží policie medvěda Vincenta (Nick Nolte) na vozíčku. To je odkaz na film Mlčení jehňátek (1991), jelikož má Vincent stejnou masku jako Hannibal Lecter. (pityty)
  • Film měl mít původně premiéru už v prosinci 2005, nakonec byla o půl roku odložena. (Karlos80)

Reklama

Reklama