Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další animovaný film z dílny, která stvořila Shreka. Přišlo jaro a zvířátka se probrala ze zimního spánku. Zjišťují, že uprostřed jejich domova náhle vyrostla vysoká zelená věc - živý plot. Oportunistický mýval RJ se postaví do čela zvířátek (veverka, vačice, ježek, skunk, mýval a želva), která se rozhodnou svět ZA PLOTEM prozkoumat, což samo sebou způsobí řadu napínavých a zábavných momentů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (496)

Sawy 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem šel do kina spíš z nudy,protože nic jiného nedávali.A byl jsem velice mile překvapen!Po zklamání jménem Madagaskar se u DreamWorks pochlapili a vypustili do světa svěží a velice zábavný animák,který sice není ničím výjimečný,ale svůj účel,tedy pobavit,splní perfektně.Auta se mi možná líbily o něco víc,ale na Pixar jen tak něco nemá:-)80 % ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Všetko je tu tak detské, milé, hrajkavé a zároveň tak hlboké, inteligentné a vyspelé. Neotrepaný, čo do dĺžky krátky, no o to srdečnejší príbeh s postavičkami, ktoré sú proste na zožranie. Tomu pomohla aj skvelá vypiplaná grafika s rozkošnými zvieratkami, vyladenými nápadíkmi a milým dabingom. Spočiatku vidno však, že sa to ešte len rozbieha a nie každý záber bol vtipný. A čo je najsmutnejšie, tak to ostane skoro až do konca. 70%. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ďaľší animovaný film a zasa to isté. Partia zvieracích hrdinov s ľudskými vlastnosťami sa snaží zabaviť predovšetkým najmenších divákov. Trocha poučenia, nadmiera bláznivého pobehovania, zopár vtipov pre zasmiatie, sem tam nejaká parafráza, ale hlavne profesionálne 3D animácie. Nie je to špatné, no už to na mňa prestáva fungovať. Farebný svet rodinných animákov akosi začína šednúť. *** ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Pre deti kopa roztomilych hovoriacych chlpatych zvieratok, a pre ostatnych niekolko velmi vydarenych vtipov (zvucka THX) a pribeh vystavany ako kritika konzumnej spolocnosti. "Co to je? To je auto. Ludia ho pouzivaju, lebo pomalu zabudaju chodit". Snimok ktory z tej kopy nepodarenych animakov z poslednej doby jednoznacne vinika. (7/10) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Noaco...mě se to líbí...Je to dementní??Je to bez vtipu a nápadu? Pusttě si novodobého Loraxe a tohle je uplně perfektní stará klasika mezi animáčema(s nadsázkou).Můžu ho vidět pořád podobně jako Madagascar a tlemím se jako malé dítě.Není nic co by mě tak oslovilo a pohltilo zároveň.Třešničkou na dortu jsou perfektní animace,maličká veverka a luxusně autenticky zanimovaní lidé se svými náladami a přemrštěnými reakcemi. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (16)

  • Vývoj filmu začal už v roce 1997, když studio Fox koupilo práva na komiks a chtělo vytvořit hraný film, kombinovaný s počítačově dotvořenými zvířátky. (imro)
  • RJ v jednu chvíli řekne: „My jíme, abychom žili, ale oni žijou, aby jedli!“ To je narážka na Sokrátesovu hlášku: „Nežijeme, abychom jedli, ale jíme, abychom žili.“ (Krop)
  • 237členný štáb pracoval na filmu více než 3 roky. (Karlos80)

Reklama

Reklama