Reklama

Reklama

Bez obojku

  • USA Unleashed
Trailer 2

Emma (Kate Micucci) nikdy neměla štěstí v lásce – mnohem raději tráví čas sama se svou kočkou a psem. Díky podivné astrologické souhře náhod se však její dva milující mazlíčkové promění v lidské verze sebe samých – z kočky se stane pohledný, ale tajemný Diego (Justin Chatwin), a ze psa zase rozpustilý a pomilování hodný Sam (Steve Howey). Zatímco obě zvířata soupeří o její pozornost, Emma samozřejmě nemá ani tušení, že se proměnili v muže, což vede k několika legračním “schůzkám.” Přestože Emma nemá o Diega ani Sama zájem, uvědomí si, že se musí otevřít možnosti lásky a začne vidět své přátelství se sousedem Carlem (Sean Astin) ve zcela novém světle. Moderní romantická komedie Unleashed nám dokáže, že láska je vždycky cíl, i když nám někdy musí ukázat cestu vlastní domácí mazlíčci. (Cinemax)

(více)

Diskuze

plnyhrnek

plnyhrnek (hodnocení, recenze)

Tak jsem to viděl , už to někdo dal na uložto .Pěkná letní komedie , kde je Kate Micucci božííííí , a kocour a hafan dobře asistují. Je to film na který se dobře kouká při vaření . Byl by za tři ale ta Kate je prostě ....

TomasRichtr

TomasRichtr (hodnocení, recenze)

To je super, že už do traileru dali, jak to skončí, abychom se na to nemuseli koukat :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

tehol

tehol (hodnocení, recenze)

:D vypada to na klasicky film s "my cuchy", celkove ma tento rok zajima ve role, nejdriv the little hous, ted tohle, tesimse ))

Reklama

Reklama