Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joanna Eberhartová (Nicole Kidmanová) je úspěšná televizní producentka, která však kvůli násilnému incidentu, vyvolanému jejím kontroverzním pořadem, dostane v prestižní televizní společnosti výpověď. Když se následkem toho zhroutí, přestěhuje se s manželem Walterem (Matthew Broderick) a dvěma dětmi z Manhattanu do dokonalého moderního městečka Stepfordu. Všechno zde se zdá tak perfektní, že to je až neuvěřitelné. Zdejší ženy se skvěle starají o své protějšky, o domácnost, a dokonale plní své manželské povinnosti. Joanna si společně se svými přáteli - spisovatelkou a vyléčenou alkoholičkou Bobbie (Bette Midlerová) a extravagantním homosexuálem Rogerem (Roger Bart) – záhy uvědomí, že zde něco není v pořádku. A že nic není takové, jak se na první pohled zdá… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (374)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, tohle je třetí film s Walkenem co jsem za vánoce viděl. Jakoby to bylo nějaké znamení... No nic. Stepfordské paničky velmi dobře začaly a to jak po stránce dějové, tak po stránce filmařské. Bohužel velmi špatně skončily a to jak po stránce dějové, tak po stránce filmařské. Nějakou snahu umíchat komedii na téma emancipovaných manželek tu vidím, nebylo to ale dotaženo do konce. Nicol tu byla opět k nakousnutí, ale zdálo se mi, že neměla moc co hrát mimo pár grimas na začátku a na konci. --- Navíc - když už jsem se sháněl po nějakých aeroliniích, které ráno přistávají v Connecticutu s tím, že bych rodinku a hlavně manželku vyvezl na výlet, film dospěl do takového konce, že mi přišlo zbytečné vyhazovat peníze za letenky. Pánové (tedy ti ženatí a zejména ti dlouho ženatí), Stepford máme doma, netřeba nikam jezdit a přeberte si to jak chcete. Tři koláčky. * * * ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Jak najít dokonalou ženu? Co si člověk neudělá sám, to nemá......Ozova vykostěná adaptace trpí jednou nevyléčitelnou nemocí- amnézií. Chvilku si hraje na komedii, pak na to šťastně zapomene, chvilku si hraje na thriller...znovu na to zapomene...vyzkouší si drama....opět zafunguje porucha paměti...aby se na konci oslím obloukem vrátila ke komedii s hloupým závěrem. Thriller není dechberoucí, drama stojí na hliněných nohách a komedie není vtipná___ Mnoho psů zajícova smrt, která má podobu krátkozraké a zoufale průhledné žánrové matlanice s občasnými rádobydramatickými momenty a snaživou Nicole Kidman. Prchavé kouzlo Levinovy satiry a mrazivé napětí je v Stepfordu nedostatkové zboží. Pokud vás něco vyděsí, tak nejspíš to, že tahle komedie není černá, ale nudně šedivá. (50%) ()

Reklama

Fabrinka 

všechny recenze uživatele

Začiatok zaujímavý,veľké očakávania zo zážitku z knižnej podoby, no zhrozene som sa pozerala ako sa film pribúdajúcimi minútami rúti do záhuby.Koniec absolutne tragický, takmer trápny. Nicole Kidman,ktorá bola pre mňa hlavným podnetom,prečo si tento film pozrieť však nesklamala.Nadchla ma ešte viac,než som predpokladala. A ešte škoda toho hrozivého dabingu... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Není to žádná bomba, ale dá se na to celkem v klidu dívat. Nicole Kidman tentokráte nedává vyniknout svůj talent ani zdaleka tak výrazně, jako v některých jiných dílech, ale jeden její výraz (když jí její šéfka řekne, ehm, no však vy víte co), kdy na její tváři v několika vteřinách úplně vidíme proměnu jejího vnitřního rozpoložení, tak ten fakt stojí za zmínku. :-) Ira Levin by z tohoto výsledku zfilmování své knihy asi nadšením neskákal, ale je to relativně svěží. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Já nepeču, protože mám penis.“ To si musím zapamatovat a použít někdy doma v kuchyni.. Režisér ze země Oz přetransformoval satirický thriller na poťouchlou komedii, obsadil slaboučkého Brodericka, který vedle N.Kidman vypadá jako její mladší brácha a definitivně vše zazdil do věže zapomnění přídavkem imbecilního konce. Naprosto zbytečný film.. Mnozí muži by jistě ocenili mít doma na jeden den v týdnu drahou polovičku na dálkové ovládání s tlačítky jako: Uvař, Přines, Nafouknout prsa, Nadržená nálada, Orální sex, Bankomat, Tichý režim a měli by tak vše důležité snáze pod kontrolou (možná i dva dny by nebyly k zahození).. V opačném případě by ženám nejspíš stačilo na ovladači vlastního muže prosté tlačítko OFF, či v krajních případech "Zahájení odpočítávání sebedestrukce…" ()

Galerie (79)

Zajímavosti (16)

  • Během testovacích projekcí se producenti rozhodli přetočit několik scén, a tak Nicole Kidman musela přerušit natáčení filmu Tlumočnice a vrátit se do Stepfordu. (imro)
  • Walter (Matthew Broderick) ve filmu odkáže na píseň „The Wind Beneath My Wings“. Tou se proslavila Bette Midler, která taktéž účinkuje ve filmu. (imro)
  • Když Mike (Christopher Walken) v pánském klubu předvádí animovanou reklamu na Stepfordské paničky, jedna pasáž pojednává o ingrediencích, které se tu přidávají ženám do mozku. Tyto ingredience jsou: „Sugar, Spice and Everything nice.“ Tato pasáž je převzatá z intra seriálu Powerpuff Girls (od r. 1998), kde takto byly stvořeny jeho hlavní hrdinky. (Stejšn)

Reklama

Reklama