Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jo je to sranda. Rodriguez se docela utrhl z řetězů a byť vše plácá páté přes deváté překvapivě to funguje díky triumfu v podobě hereckých hvězd, kterých tu je více než zdrávo. Úžasný je Johnny Depp společně s Banderasem, zbytek lehce ve stínu, ale kouká se na to hezky i díky občasnému fóru a za vlasy přitažené akci, která má místy koule. 65% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pomerne dosť prihlúple pokračovanie kultového filmu 'Desperado', ktorý sa stal v mnohom kultovým akčňákom, aspoň pre mňa! Veľmi som sa na film tešil, no z kina som odchádzal nadmieru sklamaný. Na šialeného Roberta nečakane spomalené, natiahnuté a čo je najprekvapujúcejšie s malou dávkou akcie. Ani Depp, Rourke, či Dafoe tomu absolútne nepomohli a to ich mám tak rád! Krásne krúhlych 50%. ()

Reklama

Gimli 

všechny recenze uživatele

Jedna hvezdicka je za Johnnyho Deppa a hudbu. Jinak je treti dil mariachi trilogie naprosto nezvladnuty. Vypraveni je zmatene, pribeh zbytecne prekombinovany. Elegance a vtip prvnich dvou dilu jsou ty tam. Akcni sceny (snad krome napadu s okovy) jsou jen horsi verzi jiz videneho v El Mariachim a Desperadovi. Ztrata casu, penez a jedno velke zklamani. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Robert Rodriguez .. Nevím, kde by tento flick skončilo bez Deppa a hudby. Abych se přiznal, scénář a politika v něm mi nijak nevadila, ikdyž vyprávění bylo přeci jen trochu zmatené.. Ale akční scény, ty mě nebraly téměř vůbec! Už v Desperado mě nudilo pořád to stejné - jeden proti 'stu', všichni stříly ale jen El se strefuje (a nejlépe rovnou do hlavy). Tohle jsem ještě přežil Tenkrát v Komandu, od te doby to moc nemusím.. 50%. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Pro mě, jako pro fanouška Desperada, dost těžký šok. Těsně po zhlédnutí jsem si říkal, že je to o dost slabší než předchozí díl, ale pořád ještě dobré, ale teď už je mi jasné, že Rodriguez si vzal příliš velké sousto. Banderas střílí pořád stejně přesně a stylově, Salma je krásná, až to bolí, ale zbytek je špatný. Depp se sice strašně moc snaží a zdánlivě svým frajerským vystupováním do party zapadá, ale jeho postava je zoufale zbytečná, stejně jako všechno kolem. Přestřelky, hlášky a zoufalé pohledy na kytarovém podkladu mohly vyjít v přímočaré cestě za pomstou. Tohle je vyvařenina, snažící se názvem i zápletkou napodobit Leoneho částečně politicky namířené scénáře, ale ztroskotává prakticky ve všech směrech. Akce v tomto případě přišla vniveč. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Snímka vyšla aj pod názvami El Mariachi 3 či Legend of Mexico. (MikaelSVK)
  • V každém z filmů trilogie El Mariachi se vyskytuje dítě ve žlutém tričku. (Karlos80)
  • Jorge FBI, kterého hraje Rubén Blades, vypráví o svém parťákovi z FBI jménem Archuleta, který byl před lety zabit. Postava, kterou hrál Rubén Blades ve filmu Predátor 2 (1990), se jmenovala "Danny Archuleta". (JohnSmith)

Reklama

Reklama