Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tohle není ten Rodriguez jak ho znám. Tohle není ten Desperado jak ho znám. Tohle není ta Salma jak ji znám. Takhle to dopadá, když režisér šlápne úplně vedle, než kam měl namířeno. Abych řekl pravdu, trošku jsem se ztrácel v ději. Na rozdíl od Desperada je tady až příliš mnoho postav a dějových linií. Ne příliš povedená hudba a akční scény už také nejsou co bývaly. Navíc herci jako Danny Trejo už by se objevovat neměli, proč? To je snad každému jasné, nebo alespoň těm, co viděli Desperada... Nemůžu si pomoct, ale průměr je to, co si Rodriguezovo dílko zaslouží. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Ešte viac cool a štýlové než Desperado, ale so zbytočne prekombinovaným a hektickým príbehom, v ktorom niet času na to najdôležitejšie - dôkladne rozpracovať postavy, na ktorých má film stáť. Celý čas sa iba niekto s niekým na niečom tajne dohaduje, alebo po niekom strieľa. Robert Rodriguez sa do 80 minút pokúsil narvať trojhodinový materiál a výsledkom je zbrklý a miestami nechcene strnulý patlanec, vhodný skôr pre fanúšikov Spy Kids, než Desperada. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film zachraňují jen hodně ulítlé přestřelky. Rodriguez uměl vždy s bravůrou sobě vlastně odhazovat těla po každém zásahu metry daleko. Kromě tohodle, ale už další eso v rukávu nemá a to přestože má k dispozici libovou porci kvalitních herců. Příběh o jedné takové revoluci po mexicku mě nechává zcela klidným. 55% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je to tak dobrý, že až to dojím, zaplatím, půjdu rovnou do kuchyně a zastřelím kuchaře." Podle mě to zase tak dobrý nebylo, takže můžu nechat režiséra žít. Příběh byl totiž tak zauzlovanej, že jsem často nevěděl, kdo je gangster, kdo agent, kdo prezident a kdo prodává sekačky u Mountfieldu. Ve finále to bylo jedno, protože se čekalo jen na to, až se otevřou futrály, vyndají kytary a začne palba. Samozřejmě palba za letu se salty a vruty, což je v Mexiku samozřejmostí. Mě to vlastně docela bavilo a agent CIA Sands mi ukázal, že nejlepší krytí je procházet se po ulici v tričku s nápisem CIA. To mě skoro až donutilo k přemýšlení. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Děj je krapet zamotaný pravda, ale silná koncetrace herců slavných jmen potěšila. Co se vysoce vyvyšuje je soundtrack. Je neuvěřitelé, že režii, scénář, kameru i hudbu má na svědomí jeden jedinej chlápek... Od Rodrigueze jsem ale zvyklý na lepší kousky... Pokud tohle měl být návrat k Desperadovi, tak se až tak nepovedl... Tři mexické dolary. * * * ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Tržby ze severoamerických kin činily milionu 56,4 amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 98,8 mil. (NIRO)
  • V době natáčení režisér Robert Rodriguez hledal kapelu, která by zněla jako Los Lobos, ale nemusel by za ní jezdit z texaského Austinu do Kalifornie. Kolega Carl Thiel mu ukázal Del Castillo. Rodriguez byl nadšen a spolupráci navázal tak, že Ricka Del Castillo požádal o lekce hry na kytaru. Pak mu začal nosit ukázky z filmu a ptal se, co by k tomu zahrál. První scénou, které dal Rick Del Castillo zvuk, byla chvíle, kdy Carolina (Salma Hayek) odhalí sadu nožů pod sukní. Rick Del Castillo také hrál za El Mariachiho (Antonio Banderas) těžké kytarové pasáže. Spolupráce vyvrcholila založením Rodriguezovy dvorní kapely Chingon. (Mautycka)

Reklama

Reklama